GALERIE FOTO şi VIDEO: Boc promite: „Centura ocolitoate a Sibiului va fi gata în 2010”

116

_MG_9240_resize

Premierul României a anunţat chiar în timpul vizitei la centura ocolitoare a Sibiului, că aceasta va fi gata la mijlocul anului viitor.

Aflat într-o vizită fulger la Sibiu, premierul Emil Boc a anunţat după ce a vizitat şantierul de lucru de pe centura ocolitoare a oraşului că acest obiectiv va fi finalizat cel mai probabil în 2010. Boc a mărturisit că centura costă aproximativ 70.000.000 de euro. „Centura Sibiului este o prioritate a actualului Guvern. Angajamentul nostru este de a finaliza până la mijlocul anului viitor acest obiectiv. Azi s-au deschis şi ofertele pentru ultimul tronson al acestei lucrări. Avem resurse finaciare să finalizăm lucrările. Apropo de lucrări vreau să spun că acestea se desfăşoară conform graficului stabilit” a declarat Boc. Legat de licitaţia pentru tronsonul doi de centură ocolitoare, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, prezent şi el la Sibiu a mărturisit că Executivul nu se va arunca să accepte preţul cel mai mic. „Experienţa ne-a demonstrat că dacă alegi oferta cea mai scăzută la final costurile sunt şi de trei ori mai mari. De data aceasta ne vom uita peste preţurile realiste” a explicat şi acesta.

[nggallery id=285]

Sibiu – Piteşti, abia în 2014

Premierul Boc şi minstrul Berceanu au explicat că vor fi demarate şi procedurile pentru autostrada Sibiu – Piteşti, în lungime totală de 116 kilometri. Berceanu spune că aceasta va trece prin Curtea de Argeş şi că va fi făcută prin concesiune, împărţită în două părţi. Costurile vor fi de 3-4 miliarde de lei, iar finalizarea autostrăzii Piteşti – Sibiu va fi în anul 2014.

[kaltura-widget wid=”v8i1qovtfs” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.