GALERIE FOTO şi VIDEO: Boc promite: „Centura ocolitoate a Sibiului va fi gata în 2010”

0 109

_MG_9240_resize

Premierul României a anunţat chiar în timpul vizitei la centura ocolitoare a Sibiului, că aceasta va fi gata la mijlocul anului viitor.

Aflat într-o vizită fulger la Sibiu, premierul Emil Boc a anunţat după ce a vizitat şantierul de lucru de pe centura ocolitoare a oraşului că acest obiectiv va fi finalizat cel mai probabil în 2010. Boc a mărturisit că centura costă aproximativ 70.000.000 de euro. „Centura Sibiului este o prioritate a actualului Guvern. Angajamentul nostru este de a finaliza până la mijlocul anului viitor acest obiectiv. Azi s-au deschis şi ofertele pentru ultimul tronson al acestei lucrări. Avem resurse finaciare să finalizăm lucrările. Apropo de lucrări vreau să spun că acestea se desfăşoară conform graficului stabilit” a declarat Boc. Legat de licitaţia pentru tronsonul doi de centură ocolitoare, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, prezent şi el la Sibiu a mărturisit că Executivul nu se va arunca să accepte preţul cel mai mic. „Experienţa ne-a demonstrat că dacă alegi oferta cea mai scăzută la final costurile sunt şi de trei ori mai mari. De data aceasta ne vom uita peste preţurile realiste” a explicat şi acesta.

[nggallery id=285]

Sibiu – Piteşti, abia în 2014

Premierul Boc şi minstrul Berceanu au explicat că vor fi demarate şi procedurile pentru autostrada Sibiu – Piteşti, în lungime totală de 116 kilometri. Berceanu spune că aceasta va trece prin Curtea de Argeş şi că va fi făcută prin concesiune, împărţită în două părţi. Costurile vor fi de 3-4 miliarde de lei, iar finalizarea autostrăzii Piteşti – Sibiu va fi în anul 2014.

[kaltura-widget wid=”v8i1qovtfs” width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...