Ora de Sibiu
Știri in direct

Galerie FOTO: Calea ferată Sibiu–Braşov închisă 7 zile din cauza unui pod luat de ape la Porumbacu

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a întrerupt luni dimineaţă, începând cu ora 7.02, circulaţia trenurilor între haltele de mişcare Porumbacu şi Arpaş, aflate pe secţia de circulaţie Sibiu – Braşov) a fost închisă.

166

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a întrerupt luni dimineaţă, începând cu ora 7.02, circulaţia trenurilor între haltele de mişcare Porumbacu şi Arpaş, aflate pe secţia de circulaţie Sibiu – Braşov) a fost închisă.


Circulaţia a fost inchisă din cauza creşterii debitului râului Cârţa ce a provocat deplasarea pilei număru 1 de la podul feroviar situat la km 99+400. În acest moment circulaţia feroviară se face doar între staţiile Sibiu – Porumbacu şi retur, şi Făgăraş – Arpaş şi retur. Trenurile de lung parcurs (Accelerat şi Rapid) vor circula pe rută ocolitoare prin Braşov – Sighişoara – Copşa Mică – Vinţu de Jos.

În circulaţia trenurilor de călători au intervenit urmatoarele modificări:

Trenul 452 în relaţia Braşov – Sibiu – Curtici a fost anulat în relaţia Ucea – Vinţu de Jos şi circulă pe ruta deviată prin Ucea – Braşov – Sighişoara – Vinţu de Jos, apoi circulă normal

Trenul 826 în relaţia Sibiu – Bucureşti Nord a fost anulat în relaţia Porumbacu – Ucea, se asigură  transbordarea călătorilor cu mijloace auto între Porumbacu şi Ucea.

Trenul 2101 în relaţia Braşov – Sibiu a fost anulat în relaţia Ucea – Porumbacu, se asigură  transbordarea călătorilor cu mijloace auto între Ucea şi Porumbacu.

[nggallery id=292]

Următoarele trenuri de călători vor fi anulate sau deviate în funcţie de posibilităţile tehnice:

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1621 /1621-2 anulat în relaţia Braşov – Sibiu – Vinţu de Jos circulă pe rută deviată prin  Braşov – Sighişoara  – Copşa Mică – Vinţu de Jos, apoi circulă normal până la Timişoara Nord.

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1622-1 /1622 anulat în relaţia Vinţu de Jos  – Sibiu – Braşov  circulă pe rută deviată prin Vinţu de Jos  – Copşa Mică  – Sighişoara  – Braşov, apoi circulă normal până la Bucureşti Nord.

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 827 în relaţia Bucureşti Nord – Braşov – Sibiu, a fost anulat pe distanţa Braşov – Sibiu.

începând cu data de 14.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 826 în relaţia Sibiu – Braşov –– Bucureşti Nord a fost anulat pe distanţa Sibiu – Braşov

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1752 în relaţia Suceava – Sibiu a fost anulat pe distanţa  Braşov – Sibiu.

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1751 în relaţia Sibiu- Suceava a fost anulat pe distanţa  Sibiu – Braşov.

începând cu data de 13.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 453-2 în relaţia Budapesta – Braşov a fost anulat pe distanţa  Sibiu – Braşov.

începând cu data de 14.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 452-1 în relaţia Braşov – Budapesta a fost anulat pe distanţa  Sibiu – Braşov

începând cu data de 14.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1636 în relaţia Sibiu – Braşov – Bucureşti Nord este anulat în relaţia Sibiu – Braşov şi circulă pe rută deviată prin  Sibiu  – Copşa Mică – Mediaş. În staţia Mediaş se ataşează grupa de vagoane sosită cu trenul 1632. Apoi, trenul 1636/ 1636-1 circulă normal pe distanţa Braşov – Bucureşti  Nord – Constanţa.

începând cu data de 13/14.07.2009 şi până la redeschidere, trenul 1635 în relaţia Bucureşti Nord – Braşov – Sibiu, este anulat în relaţia Braşov – Sibiu şi circulă pe rută deviată prin  Braşov – Mediaş – Copşa Mică – Sibiu . Grupa de vagoane pentru tren 1631 se detaşează în staţia Mediaş.  Apoi trenul 1635 circulă normal până la Sibiu.

Trenul 1631 se anulează în relaţia Braşov – Mediaş începând cu data de 13/14.07.2009 şi până la redeschidere, apoi circulă din staţia Mediaş cu orar întârziat până la Oradea.

Trenul 1632 se anulează pe relaţia Mediaş – Braşov începând cu data de 13/14.07.2009 şi până la redeschidere.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comentarii
  1. goga spune

    iata un pod de pe vremea unui imperiu care a fost doar exploatat de noii locuitori nu si intretinut …. ar trebui sa se intoarca oamenii aia pe meleagurile astea sa isi si repare ce au construit … asa ar fi normal …. jalnic popor.

  2. yo spune

    felicitari de infrastructura!!!
    apropo, cu devierea crek se pierd minim 4 ore

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...