Voluntarii Greeapeace au interzis în Piaţa Mare din cauza Artmania şi Raliului Sibiului

2 129

piata mare webTurul naţional de promovare a energiei regenerabile, nu va mai ajunge la Sibiu pentru că Primăria nu a autorizat această acţiune în fosta Capitală Culturală Europeană.

Greenpeace va continua turul de promovare a energiei regenerabile doar în oraşele Braşov (Piaţa Sfatului – 15 iulie), Cluj-Napoca (Parcul Central – 17 şi 18 iulie) şi Timişoara (Piaţa Traian – 19 iulie). Potrivit iniţiatorilor campaniei, în program era inclus şi Sibiul, dar autorităţile locale nu au eliberat autorizaţia necesară. Primăria şi-a prezentat punctul de vedere oficial şi a explicat că Piaţa Mare, locaţie cerută de organizatori, nu putea să le fie pusă la dispoziţie, din cauză că era deja ocupată de alte două evenimente, pentru perioada solicitată de Greeapeace. „Am primit solicitarea organizaţiei, dar au fost refuzaţi deoarece pentru perioada solicitată de dânşii, în Piaţa Mare sunt deja programate două evenimente, respectiv festivalul Artmania şi startul Raliului Sibiului” a explicat Daniela Costa, de la primăria Sibiu. Conform legislaţiei europene, aprobată în luna aprilie a acestui an, toate statele membre au obligaţia de a creşte cota de energie regenerabilă până în anul 2020. România trebuie să crească această cotă din domeniul electricităţii, producerii de căldură şi din transport, cu 6 la sută.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Je scrie

    Acuma… ce mare tragedie? Primul sosit, primul servit… Ce era sa faca Primaria? Sa anuleze autorizatiile deja eliberate? Acum, sa fim seriosi: ce stire e asta? Daca ii refuza fara un motiv anume, iar Piata ar fi fost libera, atunci da. Faci caz. Dar… chiar sa scrii numai asa, ca sa umpli paginile. Macar scrieti corect.

  2. Cisnadianu' Turmentat scrie

    Pai normal ca ” Voluntarii GREEAPEACE au interzis in Sibiu…” pai daca erau cei originali de la Greenpeace poate ca le dadea voie dar asa cu surogaturi de Greenpeace (fara „n” si cu „a” -in titlu) cei din primarie le-au interzis pe motiv de „chinezarii” vezi „Niked” sau „Futachi” sau mai stiu eu ce alte branduri contrafacute :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.