FOTO şi VIDEO – EXCLUSIV: Victor Ponta, încântat că speciala Şanta a fost scoasă de la Raliul Sibiului.

180

Social democratul Victor Ponta, copilot deja de trei ani în Campionatul Naţional de Raliuri „Dunlop”, a declarat pentru Ora de Sibiu că se simte uşurat că în competiţia din acest sfârşit de săptămână traseul de pe Şanta nu va mai fi probă de concurs. [nggallery id=294]

În timpul antrenamentelor care au avut loc joi, între ora 13 şi ora 17, pe Curmătura Ştezii, politicianul a fost degajat ca de obicei şi a făcut glume cu arbitrii FRAS şi cu ceilalţi competitori. Cea mai grea etapă din campionat, Raliul Sibiului, îi dă emoţii lui Ponta, experienţa anterioară pe macadamul sibian nefiind una foarte plăcută. Anul trecut echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta, la clasa N2,  pe o maşină Dacia Logan, a fost nevoit să abandoneze din cauza unei ieşiri în decor care a făcut imposibilă continuarea cursei. „Sper ca la ediţia aceasta să fie mai bine decât anul trecut”, a precizat Victor Ponta zâmbind. El are motive să spere într-un rezultat mai bun deoarece ediţia din acest an este lipsită de cea mai dificilă probă specială a raliului, Şanta, şi va avea cinci probe speciale mai puţin decât în sezonul trecut. Victor Ponta a continuat şi în acest sezon colaborarea cu pilotul Edwin, au schimbat clasa şi maşina, concurând la A pe un Renault Clio RS. După patru etape din care trei pe asfalt şi una pe macadam, ei sunt lideri de clasament.

[kaltura-widget wid=”dzyo48aka8″ width=”500″ height=”440″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Navigator de ocazie

[kaltura-widget wid=”glbmiertww” width=”260″ height=”260″ addpermission=”” editpermission=”” align=”left” /]Ora de Sibiu a participat la antrenamentele de la Raliul Sibiului, chiar pe locul din dreapta al maşinii echipajului Bogdan Barbu/Sebastian Barbu (nr.56, concurează la grupa A). „Maşina este bună, am mai schimbat ceva piese şi cu siguranţă vom reuşi să obţinem un rezultat bun. Vrem să terminăm campionatul pe podium”, a declarat Bogdan Barbu, campion en titre la debutanţi, aspirant la podiumul clasei A.

După prezentarea piloţilor desfăşurată în Piaţa Mare joi, începând cu ora 20, raliul va debuta vineri cu două superspeciale pe pista de rally croos din cartierul Ştrand, începand de la ora 17:43, iar sambata, 18 iulie, va continua cu restul de 6 probe speciale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.