fbpx

Primarul Johannis îl reinvită pe Băsescu la Sibiu

3 125

basescu johannisPrimarul Sibiului spune că municipalitatea va retrimite o invitaţie oficială preşedinteului României pentru a îi decerna titlu de cetăţean de onoare al oraşului.

Edilul şef al urbei de pe Cibin a spus mai în glumă mai în serios că Traian Băsescu va primi în curând o nouă invitaţie oficială pentru a îi decerna acestuia titlul de onoare oferit în anul 2008 acestuia. „Am dispus să se reia discuţiile între protocolul Primăriei şi cel al cabinetului preşedintelui Traian Băsescu pentru a stabili o dată clară în privinţa decernării acestui titlu” a spus Johannis. Traian Băsescu a declarat cu ocazia vizitei de la începutul lunii că aştepată o invitaţie nouă de la Johannis. ‘Vin cu multă plăcere în Sibiu. Imediat ce voi fi invitat de primar într-un mod rezonabil. Adică, ştiu că a decernat acest titlu, trebuia să vin eu, dar am spus că nu în acea zi, după care nu a mai existat nicio invitaţie. Probabil o să aibă amabilitatea să ceară protocolului de la Primărie să se coreleze cu protocolul de la Preşedinţie. Pentru că un astfel de titlu mă onorează’, a spus Traian Băsescu în timpul vizitei de la Gura Râului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. Je scrie

    sau mai bine nu… nu sta el bine acolo?

  2. Bla bla bla scrie

    sa stea basescu acolo in jegu ala de bucuresti, de cetateni ca el n-avem nevoie 🙂

  3. Cisnadianu' Turmentat scrie

    De ce nu-i trimite Iohannis, acest titlu, pe mail, sau prin posta Atlassib (ca-i preten cu patronu’) si sa scrie pe pachet „Atentie fragil” ca si imaginea publica a lui Basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.