Topul Mârlanilor: Boierii au trei locuri de parcare pentru o singură maşină

1 103

Că e mare şi nu are loc în parcare e de înţeles, dar să parchezi pe trei locuri fără măcar trei bilete de parcare în geam nu mai e de înţeles.

Şoferul microbuzului din imagine şi-a lăsat fără probleme maşina în faţa Catedralei Mitropolitane ştiind probabil că maşina de ridicat nu are ce săi facă dacă e atât de mare. În plus la prima oră a dimineţii nici poliţiştii comunitari nu au început încă să mişune ca să dea amenzi.


Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.


Ai surprins un mârlan ? Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Bum-bum scrie

    Poate daca soferul ar fi parcat normal ar fi ingreunat circulatia, microbuzul pare destul de lung si strada e cam ingusta.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.