Primăria face reparaţii şi igienizare la zeci de şcoli, licee şi gradiniţe

1 128
lazar 2 - foto
FOTO: SEBASTIAN MARCOVICI

Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ din cadrul Primăriei Sibiu a demarat o serie de lucrări de reparaţii, igienizare şi împrejmuire la şcoli, licee şi grădiniţele din Sibiu. Suma totală alocată lucrărilor din această vară este de 120.000 de lei.

Lucrări de igienizare vor fi efectuate la Şcolile nr. 1, 2, 10, 13, 18, 21, 24 şi Radu Selejean, la grădiniţele nr. 5, 43, 42, 33, 20, 7, 19, 41, 1 şi Fraţii Grimm. Lucrările de igienizare presupun refacerea zugrăvelilor în grupurile sanitare, holuri şi bucătării. „La şcolile nr. 11 şi nr. 25, la Grădiniţa Fraţii Grimm, Grădiniţa nr. 1 şi 33, la Colegiul Andrei Şaguna, D.P. Barcianu, Samuel von Brukenthal şi Terezianum vor fi efectuate lucrări de reparaţii la şarpante iar lucrări de împrejmuiri vor fi realizate la Grădiniţele nr. 22, 19 şi 41, la Şcolile nr. 21, 11 şi Şcoala Emil Cioran şi I.L. Caragiale precum şi la Colegiul Transporturi CF. „Pe parcursul întregului an s-au realizat şi se vor realiza lucrări de proiectare pentru diverse lucrări de amenajare şi reabilitare a unităţilor de învăţământ, pentru aceasta fiind alocată sumă de 234.148 lei” a spus primarul Klaus Johannis, în conferinţa de presă săptămânală avută loc joi dimineaţă.

S-au băgat deja peste 650.000 de lei

Până în prezent au fost executate lucrări în valoare de 655.879 lei şi anume: alimentarea cu energie electrică a noii clădiri a Colegiului Alimentar şi a Colegiului Gheorghe Lazăr, reţelele de utilităţi şi amenajări exterioare la sala de sport la Şcoala nr. 18, alimentare cu energie electrică a sălii de sport de la Şcoala nr. 18, reparaţii la gardul Grupului Şcolar CF şi reparaţii la acoperişuri, tavane şi zidării la Grădiniţele 7 şi 17, Şcoala nr. 21 şi Grupul Şcolar Avram Iancu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Je scrie

    ‘s-au bagat peste 650.000 lei’?????????? asta e limbaj gazetaresc?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.