Criză financiară la CSU. Sibiul nu are bani de cantonamente şi turnee

3 160

vulcDirectorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc spune că echipa se va pregăti la Sala Transilvania şi în Sub Arini până la începerea campionatului. Vulc ştia de o lună de intenţia de plecare a lui Kabengele la Asesoft.

Prima zi de antrenament pentru noul antrenor Darnell Clavon, nu va fi deloc una cu vesti prea bune pentru acesta. Clavon va afla joi că la antrenamente nu are deocamdată decât şapte jucători. După ce Cristi Crăciun a plecat la Otopeni, un alt baschetbalist va părăsi gruparea sibiană pentru o ofertă mai mult decât dublă din punct de vedere salarial. Brice Kabengele va semna cu Asesoft, lăsând în acest fel Sibiul fără încă un jucător român de valoare. Directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc spune că nu este supărat nici pe Kabengele şi nici pe Crăciun pentru că au plecat. „Ştiam de mult de oferta pentru Brice. Nu e de condamnat că a plecat acolo. Cred însă că pentru Kabengele nu este deloc un pas înainte acest transfer. I-am urat succes şi aştept să vedem cât o să joace el la Asesoft. Legat de Crăciun, are şi el o vârstă şi e normal să se gândească şi la bani. Noi nu îi puteam oferi cât i-a dat Otopeniul” a explicat Vulc. În ciuda acestor pierderi, Mircea Vulc spune că Sibiul nu va face mai mult de două transferuri în această vară. „Maxim doi jucători o să vină. Nu avem bani de mai mult” a mai spus Vulc.

kabengeleCriza de bani ţine echipa în Sibiu

Preconizatul cantonament la Păltiniş a căzut din cauza costurilor prea mari. Sibiul nu mai ia în calcul nici plecarea pentru câteva jocuri de pregătire în Austria. „Nu avem bani pentru aşa ceva. Bugetul este foarte redus. O să ne pregătim la Sibiu. Toată pregătirea dinaintea sezonului se va face aici” a spus Vulc. Acesta a mai mărturisit că primul meci de verificare nu va fi programat decât spre finele acestei luni. „Până atunci se fac numai antrenamente” a încheiat oficialul sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
  1. ion scrie

    Mai mediesanule,voi ar cam trebui sa taceti.Nu o sa aveti niciodata ECHIPA cu toti banii(banii nostri,ai contribuabililor!!!!!!!)pe care va laudati ca-i aveti.Ati fost,sunteti si veti fi mereu niste pierzatori.Looserilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. medieseanul scrie

    Fuzionati cu Mediasul aricilor

  3. radonne scrie

    se alege prafu si de baschet k de altfel de toate sporturile din sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.