Adio festival de circ şi Rockin’ Transilvania. Primăria anulează ambele manifestări pentru 2010

113
dsc_2912
Foto: Sebastian Marcovici

Municipalitatea nu mai vrea să cheltuie bani pe festivaluri care nu au confirmat sau la care spectatorii nu au venit mai deloc.

Organizarea slabă şi anonimatul în care s-au ţinut în acest an festivalul de circ şi festivalul Rockin’ Transilvania au făcut ca administraţia locală să îşi schimbe optica în privinţa continuării ţinerii celor două manifestări şi în anii viitori. „„Este o şansă bună ca acest festival să dispară din agenda evenimentelor organizate de noi. Ca şi altele a avut prezenţe bune în trecut, dar nu a confirmat. Din păcate ediţia din acest an nu a fost una tocmai reuşită” a punctat joi primarul Johannis, care a confirmat că şi Rockin’ Transilvania este la capăt de linie. Primarul a recunoscut că eliminarea festivalurilor neconcludente este şi un bun prilej de a mai face economii pe timp de criză. „Vrem ca banii să fie cheltuiţi responsabil şi în acest domeniu” a mai spus Johannis. Primăria a cheltuit în 2009, aproximativ 400.000 de lei pentru organizarea celor două festivaluri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. mihai scrie

    primaria ar face bine sa nu mai cheltuiasca deloc banii sibienilor pe festivaluri aiurea. de fapt, mai bine i-ar folosi pe proiecte cu adevarat utile SIBIENILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.