Trafic restricţionat temporar pe Bulevardul Corneliu Coposu. Vezi AICI cum şi când se închide traficul.

0 122

trafic restrictionat joi

Organizatorii Red Bull Romanics au stabilit pentru Prologul acestei ediţii un traseu diferit faţă de cel din anii trecuţi. Obstacolele pe care concurenţii vor trebui să le strabată (buşteni, pietre, anvelope, structuri de lemn) vor oferi spectatorilor o imagine cât mai fidelă a ceea ce înseamnă cel mai dur raliu de enduro din lume.

Pregătirile pentru spectacolul cu care va debuta raliul presupun o desfăşurare impresionată de oameni şi utilaje de aceea traficul pe B-dul Coposu va fi restricţionat treptat începând de joi, 13 august până sâmbătă 15 august. În acelaşi interval vor fi închise parcările de la Teatrul Radu Stanca, Sala Thalia, Zidul Cetăţii (B-dul Coposu) şi cea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Organizatorii Red Bull Romaniacs adresează tuturor conducătorilor auto rugămintea de a ocoli pe cât posibil aceast tronson de drum pentru a evita aglomerarea traficului în zonă. Joi, 13 august, începând cu ora 20.00, traficul pe B-dul Coposu va fi restricţionat pe porţiunea dintre Piaţa Unirii şi strada Independenţei. Conducătorii auto care foloseau regulat acest segment de drum pentru a ajunge sau ieşi din zona istorică sunt rugaţi să aleagă rutele ocolitoare: Piaţa Unirii – str. Tribunei – str. Mitropoliei, Piaţa Unirii – str. Constantin Noica – str Hermann Oberth – B-dul Coposu (între sensul giratoriu şi strada Gheorghe Lazăr) – str. Gheorghe Lazăr – str. Cetatii.

trafic restrictionat vineriÎncepând de vineri, 14 august, ora 16.00 până sâmbătă, 15 august, ora 24.00, traficul pe B-dul Coposu va fi restricţionat complet între Piaţa Unirii şi sensul giratoriu de pe str. Constituţiei. Restricţiile temporare vor fi marcate prin indicatoare de presemnalizare poziţionate începând de mâine, 12 august în toate intersecţiile din vecinătatea zonei şi în cele mai importante intersecţii din municipiul Sibiu, cu sprijinul reprezentanţilor Primăriei Municipiului Sibiu.„Organizatorii Red Bull Romaniacs îşi exprimă regretul pentru eventualele neplăceri ce vor fi cauzate de restrictionarea temporara a traficului pe B-dul Coposu. Prologul Red Bull Romaniacs este un spectacol realizat special pentru Sibiu şi sibieni, singurul de acest gen organizat în lume” a explicat Serigiu Olteanu, promotor media al evenimentului. Peste tot în lume se realizează competiţii de hard-enduro însă motivul principal pentru care raliul de la Sibiu este atât de popular este tocmai acest Prolog care oferă concurenţilor posibilitatea de a fi văzuţi de foarte mulţi spectatori şi Sibiului să fie promovat în afara graniţelor. „Dorim să-i asigurăm pe sibieni că după încheierea spectacolului, Red Bull Romanics va suplimenta numărul oamenilor care vor debarasa obstacolele pentru ca traficul să reintre în normal cât mai repede posibil” a mai declarat Olteanu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...