Se fac înscrieri pentru Salonul Internaţional de Artă Fotografică

0 88

orizontFotoclubul Orizont anunţă că pregătirile pentru cea de-a XIII-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică au intrat în linie dreaptă.


Cei care doresc să se înscrie în competiţia fotografică internaţională sunt anunţaţi că data limită de primire a lucrărilor este 30 septembrie 2009.  Temele din acest an sunt REPORTAJ şi o temă LIBERĂ.  Pentru prima dată organizatorii vor acorda premii în bani; cea mai valoroasă lucrare de la fiecare secţiune urmând să fie recompensată cu câte 1000 Euro. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul fotoclubului: www.orizontfoto.ro

Există în mişcarea fotografică mondială multe iniţiative originale, unicate – diverse ca formă şi conţinut. Printre acestea se numără şi Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu care timp de aproape 30 de ani a participat la dezvoltarea culturii sibiene contemporane. Ultima ediţie a Salonului, cotată cu 5 stele de către Federaţia Internaţională de Artă Fotografică, a poziţionat evenimentul de la Sibiu alături de cele mai valoroase saloane internaţionale de artă fotografică din lume. În acest an Fotoclubul Orizont – organizatorul evenimentului a fost invitat să facă parte din cea mai mare organizaţie de gen din lume – Photographic Society of America, organizaţie care va promova evenimentul internaţional de la Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...