clavon 2 siteAntrenorul lui CSU Sibiu spune că nu va reveni ca jucător pe teren şi că echipa sa va încerca să se implice în lupta pentru un loc fruntaş. În interviul acordat pentru csusibiu.ro, Clavon spune că CSU va pune accent pe apărare în viitorul sezon.

La aproape o săptămână de la revenirea în România ca antrenor al CSU Sibiu, antrenorul şi totodată fostul jucător Darnell Clavon, a acordat un interviu pentru pagina oficială de web a clubului universitar, în care vorbeste despre echipă, despre lot şi aşteptările sale.

Despre revenirea la CSU

„Nu aş putea spune că este cea mai mare provocare a vieţii mele. Este un nou pas în viaţa mea şi nu mă aştept să fie foarte uşor pentru că viaţa de antrenor este mai dură decât cea de jucător. Eu pornesc de la principiu că eu ştiu baschet, pentru că el reprezintă viaţa mea, iar jucătorii la fel. Marea mea provocare este să îi fac să înţeleagă filozofia mea despre baschet. Atunci când vor juca ceea ce îmi doresc eu voi putea spune că sunt mulţumit.”

Despre noul sezon şi revenirea pe teren

„ Îmi doresc foarte mult să realizez acest lucru. Oricum, nu pot spune că în acest an vreau şi cred că vom putea lua titlul. Va fi greu, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta pentru acest obiectiv. Eu sper totuşi ca în scurt timp să izbutim să luăm un titlu de campioni pentru că sunt convins că şi fanii aşteaptă acest lucru. Dacă va fi absolut nevoie nu voi spune că nu voi intra pe teren întrun meci sau în altul.

Despre tactică:

În primul rând vreau să fim extrem de bine organizaţi în apărare. De marcat poate să o facă oricine, poate chiar cu ochii închişi. Totuşi, dacă vom ace apărare bună putem avea aspiraţii la rezultate foarte bune.

Citiţi întegul interviu pe www.csusibiu.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Am fost la antrenamentele echipei pe vremea cand antrena Schomers si am fost si acuma, la antrenamentele echipei sub conducerea lui Clavon. Diferenta este una mare de tot. La antrenamentele primului faceau ceva miscare in teren, ca sa treaca timpul, dar la antrenamentele americanului iese cu transpiratie. Si daca pentru a avea succes este nevoie de multa munca si efort, poate ca sezonul acesta sau urmatorul va aduce ceva bun si pentru sibieni, in urma eforturilor. Hai CSU.

  2. Cine sunteti voi sa va dati cu parerea daca este antrenor bun sau slab?Despre Schomers spuneati la fel ,apoi unii l-au ridicat in slavi,dar daca ala e antrenor eu sunt Papa de la Roma.A avut cei mai scumpi jucatori de cand este echipa si aia au jucat singuri!El n-a fost decat o marioneta in mana lor(a jucatorilor) Dee macar face antrenamente(intrebati jucatorii)si desi n-are jucatori ca Schomers ,cu putin noroc(alalalt a avut cu caru’!)poate sa faca ceva.Evident n-are cum sa se bata la titlu! Si apoi putem spune ca Dee e ‘de-al nostru’.A jucat 5 ani aici si e casatorit cu o sibianca.Haaaaaaaaaaaaai CSU!

  3. Slab antrenor, pacat ca nu sunt bani, asta e un antrenor de criza… o sa fie dezastru in campionat anul asta, pacat!