Site contemporan pe internet pentru festivalul medieval de la Sibiu

153

johannisA fost lansat site-ul oficial al Festivalului Medieval Cetăţi Transilvane Sibiu, acesta fiind acum accesibil pentru toţi utilizatorii de internet.

Gândit ca un instrument rapid şi eficient de comunicare, site-ul www.cetatitransilvane.eu, oferă informaţii complete despre programul festivalului, accesul către o galerie foto a celor mai reprezentative momente din ediţiile anilor trecuţi, dar şi către un blog al festivalului în care publicul poate comunica organizatorilor toate părerile, propunerile şi comentariile legate de eveniment. Festivalul Medieval “Cetăţi Transilvane” Sibiu, organizat an de an în ultimul sfârşit de săptămână a lunii august, va debuta vineri 28 august 2009 cu parada participanţilor, care în mod diferit faţă de anii trecuţi va începe de la ora 21:00, traseul participanţilor fiind: Cazarma 90 – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piaţa Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. manu scrie

    o rusine festivalul asta!!! plin de kitch, lipsit de autencitate, ma indoiesc ca vre unul dintre ei au citit o carte legata de teatru medieval, evenimente putine si repeptate, acte ieftine si cat se poate de amatoricesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.