Tarife mai mici pentru zborurile private pe aeroportul Sibiu

188

sibiu avion pista aeroportAeroportul din Sibiu a decis înjumătăţească tarifele practicate în cazul avioanelor de tonaj mic, respectiv a curselor private.

Din dorinţa de a atrage un număr cât mai mare de curse neregulate pe pista aeroportului din Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, de comun acord cu cei din conducerea Aerportului, au decis să micşoreze tarifele practicate pentru avioanele care efectuează astfel de curse. Preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch, a confirmat că tarifele au scăzut. „În luna iulieConsiliul de Administraţie al R.A. Aeroportul Sibiu a hotărât reducerea tarifelor pentru avioane cu tonaj mai mic decât 2.000 kg, astfel: tariful de aterizare scade de la 40 euro la 20 euro, tariful de handling scade de la 40 euro la 25 euro, iar tariful de staţionarese micşorează şi el de la 30 euro la 10 euro. Ca urmare a acestor reduceri se reduce şi TVA-ul aferent tarifelor” a explicat Martin Bottesch.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
 1. mihai scrie

  Nu este deloc asa. Am scos ieri un avion de 1150 kg si pe fisa srie asa:
  Landing 30 euro nu 20 euro cum se declara
  Basic handling 36 si nu 25 euro
  stationare 20 si nu 10
  passanger 12 euro
  security 19 total 129 euro plus 19 % TVA = 153 euro
  mai scump decat orice aeroport din europa. De aceea nu vine nimeni la noi. pentru ca se cer multi bani pentru servicii de 2 lei. nici statie de benzina sau hangar nu avem insa preturi cat incape. Pacat ca aviatia generala se pune pe butuci voit de catre conducere. Noi am avut si Vuia si Vlaicu si Coanda……dar degeaba……..

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.