Din toamnă, am putea vedea mai puţini câini pe străzile Sibiului. Lucrările la Adăpostul de câini din Dealul Guşteriţei sunt deja în stadiu avansat.

Lucrările de amenajare a padocurilor pentru câinii comunitari, inclusiv lucrările de proiectare sunt executate de SC FLODA GRUP S.R.L, vValoarea contractului fiind  921.985,99 lei (fara TVA).

Au fost finalizate lucrările de compartimentare şi zidărie a clădirilor, tencuielile interioare şi şarpanta clădirii.precum şi lucrările la canalizarea menajeră, precum şi cele pentru traseul apei la hidranţii (pentru spălarea padocurilor).
Săptămâna trecută muncitorii pregăteau  turnarea a pardoselilor în padocuri.[nggallery id=357]

Clădirea cu sala de chirurgie-eutanasiere, frig, grup sanitar cu vestiar şi duşuri pentru femei şi, separat, pentru bărbaţi, depozit de hrană pentru câini, sală de mese pentru personal şi sală de adopţii este deja în stadiul de finisaje interioare. Adăpostul va avea un număr de 50 de padocuri, garduri care vor delimita accesul adapostului, precum şi a curţii de alergare. Fiecare padoc va fi amenajat pentru un număr de patru caini, iar fiecare câine va avea o cuşcă individuală. Adăpostul va putea găzdui aproximativ 200 de câini.

Comentariul meu

Lasă un răspuns