Traseul de 92 de km
Traseul de 92 de km
Traseul scurt de 45 de km
Traseul scurt de 45 de km

Concursul de ciclism organizat de Clubul de Ciclism şi Triatlon Sibiu va avea startul sâmbătă, 30 august,  la ora 10, în Camping Dumbrava Sibiului. Maratonul pe mountain bike – MTB se va desfăşura pe două trasee, unul de 45 de kilometri şi altul de 92 de kilometri.

[smartads]

Pentru înscrierea la  “Geiger Mountain Bike Challenge 2009″ sunt necesare o stare bună de sănătate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunoştinţe tehnice proprii turelor de MTB şi vârstă minima de 18 ani. Excepţie face categoria elită juniori,  deschisă tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani. Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acceptul scris şi semnat al părinţilor sau al tutorelui legal, pe formularul de înscriere şi pe declaraţia de responsabilitate.

Înscrierile se fac pe Internet, pe site-ul www.ciclism.ro iar taxa de participare este de 120 de lei, dintre care 50 depuşi la înscriere într-un cont şi restul în ziua concursului.

În taxa de înscriere, concurenţii primesc un tricou „FINISHER” dacă termină cursa, număr de concurs, asistenţă pe traseu, fructe şi alimente energizante pe traseu, asistenta medicală.

Mai multe informaţii despre trasee şi categoriile de concurs AICI

Join the Conversation

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. daca tot dati site ul ar fi bine sa l si cititi cu o atentie mai mare decat cea acordata unei etichete de suc :)) 30 Aug. e duminica, deci atunci e maratonul, taxa de participare este de 50 lei in cont, SAU 70 lei la fata locului, NU 120!! si apoi va mirati de ce nu merge sportul in tara asta . . . daca nici macar o prezentare a unui eveniment nu suntem in stare sa o facem.