lapte_cornUna din cele cinci firme participante la licitaţia pentru desemnarea celor care să distribuie laptele şi cornul în şcoli de luna viitoare, a depus contestaţie.


Consiliul Judeţean Sibiu aşteaptă cu sufletul la gură desemnarea firmei câştigătoare a licitaţiei pentru distribuirea lapteului şi cornului în şcolile şi grădiniţele sibiene. Chiar dacă licitaţia a avut loc şi la ea au participat cinci firme, una din ele, SC Marion Trade 94 SRL din judeţul Dâmboviţa a depus contestaţie, iar acum se aşteptă decizia Consiliului Naţional de soluţionare a Contestaţiilor. „S-a încheiat raportul procedurii. Din păcate procedura este contestată de unul din ofertanţi. Au fost cinci ofertanţi, din care unul a fost respins din cauză că au lipsit documente din dosar. Ea este acum în analiză la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Noi credem că decizia va veni în termin util pentru a se putea încheia contractul în aşa fel încât programul să nu fie perturbat şi totul să fie în regulă până la începerea noului an şcolar” a explicat Administratorul Public al Consilului Judeţean, Iosif Moldovan.

[kaltura-widget wid=”ugojfpz0z4″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

4 Commentarii

Comentariu

  1. Domnul Iosif Moldovan nu este consilier judetean, ci administratorul public al Consiliului Judetean Sibiu
    .

  2. “din care unul a fost respins din cauză că au lipsit documente din sosar. Ea este la Consiliul Naţional de Soluţionare ” lipseste un d in loc de sosar dosar …la cineva ii e foame

  3. CE SA CAUTE AIA DIN DAMBOVITA CU CORN SI LAPTE LA SIBIU ??
    DAU LOCURI DE MUNCA SIBIENILOR ??