VIDEO – Licitaţia pentru „Lapte şi corn”, contestată de o firmă din Dâmboviţa în cazul judeţului Sibiu.

206

lapte_cornUna din cele cinci firme participante la licitaţia pentru desemnarea celor care să distribuie laptele şi cornul în şcoli de luna viitoare, a depus contestaţie.


Consiliul Judeţean Sibiu aşteaptă cu sufletul la gură desemnarea firmei câştigătoare a licitaţiei pentru distribuirea lapteului şi cornului în şcolile şi grădiniţele sibiene. Chiar dacă licitaţia a avut loc şi la ea au participat cinci firme, una din ele, SC Marion Trade 94 SRL din judeţul Dâmboviţa a depus contestaţie, iar acum se aşteptă decizia Consiliului Naţional de soluţionare a Contestaţiilor. „S-a încheiat raportul procedurii. Din păcate procedura este contestată de unul din ofertanţi. Au fost cinci ofertanţi, din care unul a fost respins din cauză că au lipsit documente din dosar. Ea este acum în analiză la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Noi credem că decizia va veni în termin util pentru a se putea încheia contractul în aşa fel încât programul să nu fie perturbat şi totul să fie în regulă până la începerea noului an şcolar” a explicat Administratorul Public al Consilului Judeţean, Iosif Moldovan.

[kaltura-widget wid=”ugojfpz0z4″ width=”400″ height=”365″ addpermission=”0″ editpermission=”2″ /]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. consiliera scrie

  Domnul Iosif Moldovan nu este consilier judetean, ci administratorul public al Consiliului Judetean Sibiu
  .

 2. toi scrie

  dar cum se numeste firma care a castigat licitatia

 3. Andrei scrie

  „din care unul a fost respins din cauză că au lipsit documente din sosar. Ea este la Consiliul Naţional de Soluţionare ” lipseste un d in loc de sosar dosar …la cineva ii e foame

 4. MARIA - AVRIG :) scrie

  CE SA CAUTE AIA DIN DAMBOVITA CU CORN SI LAPTE LA SIBIU ??
  DAU LOCURI DE MUNCA SIBIENILOR ??

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.