Garsoniere mai ieftine, apartamente cu două camere mai scumpe

0 116

blocuri 10 etaje, giratoriu semaforului (4)O analiză a experţilor imobiliari de la magazinuldecase.ro indică scăderi ale preţurilor garsonierelor şi apartamentelor cu trei camere din Sibiu.

În timp ce garsonierele şi apartamentele cu trei camere scad cu 4,5 respectiv 3,5 la sută în august faţă de iulie, apartamentele cu două camere sunt mai scumpe cu 14 la sută.  În august, acestea s-au scumpit faţă de iulie, de la o medie de 43.900 de euro, la 49.900 de euro.  Experţii imobiliari cred că evoluţia diferită a apartamentelor de două camere se poate datora unei cereri mai mari pentru acestea, faţă de garsoniere, respectiv apartamente de trei camere.

Evoluţia preţurilor
Evoluţia preţurilor

În august, preţul minim al unei garsoniere în judeţul Sibiu este de 18.000 de euro, iar preţul maxim se situază în jurul valorii de 35.000 de euro. În cazul apartamentelor de două camere, valoarea minimă este de 28.000 de euro în Mediaş, iar cea maximă de 90.000 de euro, în Sibiu. Cât despre apartamentele de trei amere, minimul se înregistrează tot la Mediaş, cu 38.000 de euro , iar maximul de 85.000 de euro, în centrul Sibiului, pe  Xenopol.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.