Lecţii gratuite pentru mămici şi tătici, în muzeu

131

pentru vopilul tauSub denumirea de „Ce mai putem face pentru a avea un copil sănătos?“, reprezentanţii Muzeului Astra organizează mâine un seminarul care se adresează tuturor sibienilor care au copii cu vârsta până în trei ani.

„ Scopul acestei initiaţive este acela de a informa părinţi despre noutăţile apărute în alimentaţia sugarului, precum importanţa alăptării, utilizarea corectă a formulelor de lapte praf, diversificarea corectă a alimentaţiei la sugar, principii moderne de nutriţie pediatrică şi rolul alimentaţiei corecte în prevenirea apariţiei unor afecţiuni la sugar şi copil şi vaccinările din primul an de viaţă, vaccinuri noi, alternative moderne de vaccinare, sau rolul imunizărilor în prevenirea bolilor infecţioase în copilărie“, spune Eliza Penciu, din partea Muzeului Astra.  Acţiunea este organizată în colaborare cu Asociaţia „ Baby Care“ şi vine după succesul înregisrat la “Ziua Sugarului Sibian”.  

Întâlnirea va avea loc mâine, între orele 11.00 şi 14.00, la amfiteatrul de pe lac, intrarea tutror participanţilor fiind liberă.

Programul evenimentului este următorul:

11.00- 11.20:   Alternative moderne în vaccinarea copiilor şi beneficiile lor
11.20- 11.40:  Schema de vaccinare a sugarului (Vaccinarea sugarului)
11.50- 12.10:  Alimentaţia nou-născutului şi sugarului pầna la 6 luni.
12.10- 12.30:  Nutriţie pentru o viaţă sănătoasă – Plan de alimentaţie pe Etape de Dezvoltare
12.30- 12.50:  Diversificarea alimentaţiei la sugar – noutăţi
12.50- 14.00 : Discuţii – Răspundem întrebărilor părinţilor – Consultaţii de specialitate oferite de doamna dr. Livia Ognean

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi