Ioan Cindrea: „Suntem mai uniţi decât oricând la PSD”

163

cindreaLiderul PSD Sibiu spune că ieşirea de la guvernare a partidului din care face parte nu sperie cu nimic pe membrii sibieni din gruparea politică a lui Mircea Geoană.

Cindrea este de părere că vineri PSD va face primul pas pentru înlăturarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni. Asta pentru că vineri are loc Congresul Extraordinar al PSD şi lansarea lui Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni. Organizaţia PSD Sibiu va participa cu o delegaţie compusă din 150 de membrii. Delegaţia de 150 de social-democraţi sibieni este condusă de preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea. Din delegaţie fac parte membrii Consiliului Judeţean al Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, membrii Comisiei Judeţene de Arbitraj şi Integritate Morală, membrii Comisiei Judeţene de Control Financiar, preşedinţii organizaţiilor teritoriale PSD, parlamentarii PSD, primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni ai PSD, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, membrii PSD din conducerea autorităţilor administraţiei publice şi conducerile judeţene ale organizaţiilor de tineret, femei şi seniori. „Vineri PSD va face primul pas pentru înlăturarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni. Vom face o campanie dreaptă şi onestă. Mircea Geoană este mai bun decât Traian Băsescu pentru funcţia de preşedinte şi îl va învinge”, a declarat joi, preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. dany scrie

    Da ne lasi fratele meu , abureli si vrajeli suntem satui. Nimic nu ati facut la guvernare, bla bla bla …vorba lui Moraru de la emisiunea nasul , cand era Nastase prim ministru, nu misca presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.