Primăria a cumpărat coşuri de gunoi pentru 39 de zone din Sibiu

2 245

cos de gunoiMunicipalitatea a achiziţionat în această perioadă 300 de coşuri de gunoi care vor fi amplasate pe străzile din Sibiu până la venirea sezonului rece.

Contractul de furnizare a fost semnat cu firma Rud Florian Rieger  SRL din Sibiu, valoarea totală a contractului ridicându-se la 155.120 lei. Aceasta asigură şi o garanţie de 2 ani pentru coşurile de gunoi, iar montajul este inclus în preţ. Zonele unde vor fi amplasate coşurile au fost deja stabilite de municipalitate. Acestea au fost selectate în funcţie de intensitatea traficului pietonal, de existenţa sau nu în zonă a altor coşuri de gunoi sau starea de deteriorare care impune schimbarea lor. Cele mai multe vor fi amplasate pe străzile Nicolae Iorga, Ştefan cel Mare şi Alba Iulia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Je scrie

    Bine ca anul trecut s-au cheltuit cine stie cati bani pentru amplasarea unor stalpisori de plastic pe Scoala de inot, strada pe care traficul pietonal este relativ intens. Dar, de la Hotel Ibis pana la intrarea in parc nu este nici macar un cos de gunoi. Si ca sa revin la stalpisorii aceia, in afara de faptul ca se impiedicau oamenii de ei, fie pietoni fie biciclisti, alta utilitate nu au avut si nu au.

  2. adi scrie

    iar strazile nicolae iorga, stefan cel mare si soseaua alba iulia au o intensitate a traficului pietonal foarte mare…. de unde atata idiotenie pe capul celor ce stabilesc aceste strazi? pe strada semaforului si vasile milea cred ca pot numara cosurile de gunoi pe degetele unei maini. iar traficul e dublu decat pe toate celelalte strazi la un loc. bravo, inca o data, incompetentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.