DPC-ul lucrează la refacerea carosabilului pe Morilor, Alba Iulia şi Laurian. Se închide şi Turda

2 125

lucrari 2Pentru reluarea cât mai rapidă a circulaţiei în regim normal pe străzile pe care s-au executat intervenţii la reţele, SC DPC lucrează la capacitate maximă pentru refacerea carosabilului.

Cele mai importante refaceri care se derulează în prezent sunt realizate pe străzile Morilor, şoseaua Alba Iulia şi Treboniu Laurian. Următoarele locaţii incluse pe graficul de lucru sunt străzile Autogării, Bahluiului, N.D. Cocea. De asemenea, firma menţionată mai are incluse în grafic aproximativ 80 de lucrări de refacere ce vor fi realizate în urma lucrărilor la reţelele de electricitate, gaz şi apă-canal. Toate acestea vor fi realizate în următoarele 3 săptămâni.

Avize de săpături doar până în 15 octombrie

Municipalitatea sibiană doreşte pe această cale să reamintească sibienilor că avizele de săpătură vor mai fi eliberate doar până la data de 15 octombrie, eliberarea lor fiind sistată pe perioada îngheţului, mai exact până anul viitor în 15 martie. Acestea vor mai fi eliberate doar în cazuri excepţionale, pentru intervenţii de urgenţă.

UPDATE

Municipalitatea a anunţat vineri la ora 13.30 că strada Turda va fi inchisa pentru 10 zile.  Pe acesta strada Sc DPC va executa lucrari de cuplare a noii conducte de canalizare la reteaua principala. Dupa finalizarea acestor lucrari DPC-ul va reface si carosabilul afectat de sapatura

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. redactia scrie

    de luni va fi inchisa strada

  2. b scrie

    cand se inchide str Turda? poate stie domnul care a scris articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...