Grevă generală doar la Scoala 20, la Goga şi Arte şi la Consiliul Judeţean Sibiu.Medicii lucrează!

167

cj grevaProfesorii sibieni fac în mare parte doar grevă japoneză, dar sunt şi şcoli sau licee unde cadrele didactice nu au mai predat la clase. La Mediaş, profesorii de la Şcoala Naţională de Gaz şi Automecanica, sunt şi ei în grevă generală.

Aşa cum au anunţat de vineri, profesorii care fac parte din Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, au declanşat luni dimineaţă greva generală, la unităţile de învăţământ unde predau. Liderul de sindicat, Liviu Bălăşoiu, a confirmat că la Colegiul Naţional Octavian Goga, la şcoala nr. 20 şi la Liceul de Arte, profesorii nu ţin orele. Şi la Mediaş este grevă generală la Şcoala Naţională de Gaz şi la Automecanica. Restul profesorilor de la şcolile din Sibiu şi judeţ fac astăzi grevă japoneză.

CJ-ul doar oficial în grevă. Medicii muncesc

La Consiliul Judeţean Sibiu au fost postate anunţuri cum că se face grevă generală, dar neoficial angajaţii instituţiei lucrează şi răspund solicitărilor venite din partea sibienilor. Medicii sibieni în schimb nu au mai ţinut greva generală, aşa cum se anunţase oficial, vineri.

Revenim cu amănunte legate de grevele de azi, pe parcursul zilei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Slab scrie

    La Goga se tin orele,cel putin la liceu. Cineva nu e bine informat, foarte putini profesori de acolo fac parte din sindicatul citat care protesteaza. Bila neagra pt Ora de sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.