UPDATE: Catrina nu comentează „debarcarea” de la ISJ Sibiu. Noii suprefecţi au fost instalaţi oficial.

0 151

prefecturaInspectoratul Şcolar Sibiu are de marţi un nou inspector general, în persoana lui Constantin Gorun, fost director la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. Subprefecţii Pavel Daniela şi Macrea Rareş au fost „unşi” oficial.

Într-o atmosferă de „sărbătoare”, prefectul Constantin Trihenea a organizat la sediul instituţiei pe care o conduce, ceremonia de instalare în funcţie a noilor subprefecţi. După ce le-a urat să rămână cât mai mult în funcţii, Trihenea, Pavel şi Macrea(foto, de la stânga la dreapta) au ciocnit o cupă de şampanie cu cei prezenţi. Prefectul participă miercuri dimineaţă la ora 9.00 şi la instalarea noului Inspector General Şcolar, Constantin Gorun, care îi ia loc PSD-istului, Constantin Catrina, debarcat din nou de la conducerea acestei instituţii. Zilele viitoare vine rândul lui Radu Chicea, de la Spitalul Judeţean Sibiu, ca să îi redea fotoliul de director al instituţiei, fostului director Gabriel Budescu. De asemenea şi alte instituţii care erau conduse de oamenii PSD-ului vor avea în aceste zile, parte de astfel de schimbări.

UPDATE – ora 15.50

Constantin Catrina a explicat pentru Ora de Sibiu că se aştepta să fie mazilit de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu. „Nu comentez. Era ceva normal, pentru ca am fost numit cu delegatie. Ce pot sa va spun este ca, fara sprijin politic, proiectele Inspectoratului nu pot fi puse in aplicare”, a spus Constantin Catrina, care se va intoarce la catedra de la Colegiul National „Octavian Goga”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.