Preselecţie de modele la Ramada

0 156
ioana t (5)
Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana Timoce, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut de "cel mai bun tânăr model” prin colaborarea cu agenţia New Madison din Paris, încă de anul trecut fiind model exclusiv pentru prezentările de modă semnate Chanel.

Sibiencele chipeşe sunt aşteptate sâmbătă de la ora 11, la Hotelul Ramada, pentru preselecţia Next Generation Models,  un concurs de modele marca Best Models.

Încă de la prima ediţie, din anul 2003, concursul naţional Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de modă de referinţă pe piaţă românească, reunind cele mai importante nume din domeniu.
Modelele selectate la preselecţiile din ţara vor participă la finala concursului Next Generation Models, edi’ia 2009, din 30 noiembrie de la Teatrul Naţional Bucureşti, unde va fi nominalizată câştigătoarea cu titlul de „Cel mai bun tânăr model al anului 2009”.

La evenimentul Next Generation Models 2009 vor fi prezentate colecţiile de primăvară/vară 2010 ale celor mai importanţi designeri din România., iar din juriu vor face parte cei mai importanţi scouteri internaţionali, designeri, fotografi de modă şi fashion editori.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.