Taximetrist agresat de un şofer de autobuz, în trafic la Sibiu

1 97

taxiUn şofer de autobuz s-a pus cu picioarele şi pumnii pe maşina unui taximetrist, în intersecţia dintre Siretului şi Dumbrăvii.

În cursul zilei de joi, în jurl orelor 12.00 la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a prezentat V. Dorin, domiciliat în localitatea Agnita, care a reclamat faptul că a fost victima unei distrugeri, fiind şi uşor accidentat. V. Dorin, angajat al unei societăţi ce efectuează activitate de transport public de persoane în regim taxi, a  sesizat faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Dumbravii, la intersecţia cu str. Siretului, a fost blocat în trafic de un autobuz al unei societăţi de transport public, iar conducătorul acestui autovehicul i-a lovit cu piciorul portiera stânga a autoturismului şi i-a prins piciorul între portieră şi pragul maşinii, provocându-i leziuni la picior. „În urma verificării celor sesizate s-a constatat faptul că portiera din partea stângă faţă a autoturimului este înfundata din partea exterioara înspre interior, nefiind constatate şi alte avrarii” a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării conducătorului auto responsabil de această faptă, cât şi în vederea stabilirii cu exacitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul  şi încadrării juridice a faptei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. un roman dezamagit scrie

    adearul e ca multi soferi Tursib sunt niste golani si niste badarani.Sa vedeti cum merg cu autobuzele,zici ca duc cartofi,nuoameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.