Johannis a plecat la Bucureşti să confirme că mai vrea să fie premier

0 89

0 464Primarul Sibiului este astăzi la Bucureşti, unde se întâlneşte cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, care doreşte să reconfirme sprijinul faţă de acesta. Sâmbătă a fost la Sibiu într-o vizită privată liderul PNL, Crin Antonescu.
Liderul PSD a declarat, sâmbătă, la Braşov, că majoritatea parlamentară care s-a format în jurul candidaturii primarului de Sibiu, Klaus Iohannis, îl susţine pe acesta în continuare, fără rezerve. „Sâmbătă am vorbit la telefon cu domnul Iohannis pentru a stabili o întâlnire la Bucureşti, duminică, la care vor participa şi reprezentanţii majorităţii din Parlament pentru a putea reconfirma sprijinul pentru domnia sa şi pentru a stabili un plan de acţiune în Parlament şi în ceea ce priveşte discursul public”, a declarat liderul PSD pentru agenţiile de presă.

Antonescu cu soţia l-au vizitat pe Johannis
Primarul Johannis s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu şi cu soţia acestuia. Primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, a declarat, sâmbătă seară, că propunerea sa ca prim-ministru a venit din partea reprezentanţilor partidelor care constituie majoritatea parlamentară, deci din acest punct de vedere parcursul constituţional a fost respectat. ”Cred că prin propunerea mea ca prim-ministru din partea din partea mai multor formaţiuni politice s-a făcut un alt pas în politică”, a declarat Johannis, sâmbătă seară, la Antena 3.
Johannis a spus că a acceptat propunerea tocmai pentru că venea din partea unor partide care nu se aflau în vreo alianţă politică, care aveau candidaţi la prezidenţiale competitori, cu programe diferite şi, cu toate acestea, ”s-au aşezat la aceeaşi masă şi au luat o hotărâre spre binele ţării.Prin propunerea mea ca prim-ministru s-a făcut un alt pas în politică”, a spus Johannis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.