Dacian Muţiu condus pe ultimul drum de o mare de oameni- Doar şoferul purta centura, vineri noaptea

0 324

Pe o ploaie torenţială, sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Dacian Muţiu, fiul şefului Poliţiei Sibiu.

Biserica Sf. Nicolae din Lazaret a fost plină până la refuz. PE una dintre maşinile parcate în faţa bisericii, pe toate geamurile era lipită fotografia lui Dacian Muţiu, lângă care scria „NU te vom uita niciodată”. Două autocare Atlassib aşteptau să ducă oamenii la cimitir şi zeci de maşini erau parcate pe străzile din apropierea bisericii.

[nggallery id=414]

Doar şoferul a purtat centură

Printre prietenii tânărului care au ţinut să participe la funeralii s-a numărat şi cel mai apropiat lui, Ionuţ Toader, cel care a scăpat miraculos în urma accidentului, fiind pe locul din dreapta şoferului, în timp ce Dacian Muţiu era în spatele său.

Vizibil afectat de tragedie, tânărul s-a feri să vorbească prea mult. A recunoscut totuşi că a avut un mare noroc că a scăpat cu viaţă, pentru că doar şoferul purta centură de siguranţă. Ionuţ spune că lucrurile vor fi lămurite în urma anchetei care va avea loc. „Noi nu veneam de la nicio petrecere şi nici nu făceam liniuţe aşa cum s-a scris sau s-a spus. Pur şi simplu ne-am întâlnit la o cafea în oraş şi nişte prieteni ne-au invitat la Poplaca. Dacian şi Horaţiu şi-au lăsat maşina în Sibiu şi am plecat cu Laurenţiu. Eram cu totul patru maşini, noi în a doua. Nu ştiu dacă avea viteză” a spus Ionuţ, la care urmele vizibile ale accidentului erau o vânătaie la ochiul drept şi zgârieturi pe bărbie şi pe buze. „E bandajat şi el tot la picior şi îl doare pieptul” spunea sora lui.

Horaţiu se va face bine

Niciun prieten nu a avut până luni, acces la fratele lui Dacian, Horaţiu, care are o fractură gravă de femur. Potrivit cadrelor medicale tânărul se simte bine şi în cursul zilei urma să fie mutat de pe secţia de Terapie Intensivă la Ortopedie. Horaţiu nu ştie încă că şi-a pierdut fratele, dar probabil va afla curând, când părinţii distruşi de pierderea fiului cel mare se vor încumeta să-i spună. Cei doi fraţi Muţiu erau foarte apropiaţi potrivit prietenilor comuni.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.