Premii consistente la aniversarea de trei ani de Shopping City Sibiu

200

mall 2Parcul comercial Shopping City Sibiu, care sărbătoreşte, în această perioadă, trei ani de la deschidere, va marca această aniversare prin multe cadouri oferite clienţilor săi.

În perioada 20 octombrie – 20 noiembrie a.c, parcul comercial va organiza Tombola Aniversară Shopping City Sibiu. Toţi clienţii care vor face cumpărături de minim 30 RON din magazinele din Promenada Mall, Galeria Carrefour, Mobexpert, Hervis, Deichmann, New Yorker, Takko au posibilitatea de a completa un talon de tombolă şi de a intra în „cursa”  marilor premii: o maşină Toyota Yaris oferită de Promenada Mall şi Toyota, mobilier  Mobexpert şi electrocasnice Carrefour. Marea extragere a premiilor este stabilită pentru data de 20 noiembrie, în cadrul unui incendiar spectacol oferit de Morandi, Deep Central şi Connecto-r . Seara va continua cu un impresionant spectacol de artificii care va da startul cumparaturilor, în cadrul Nopţii Albe Shopping City Sibiu.

10.000 de cadouri

În intervalul orar 21:00 –  2:00 noaptea, sibienii şi nu numai, vor putea face cumpărături la preţ redus. Moderatorul evenimentul, binecunoscutul Dan Finţescu, va acorda o mulţime de premii constând în bonuri de cumpărături, care vor putea fi folosite în magazinele din Promenada Mall şi Galeria Carrefour. Cei care vor petrece alături de noi, de ziua aniversară, vor primi în dar peste 10.000 de cadouri. Mai mult, în Promenada Mall şi Galeria Carrefour, se vor organiza o serie de prezentări de modă menite să ajute clienţii în alegerea cumpărăturilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Marius scrie

    Iar o sa fie tzeapa noaptea alba ca anul trecut cand n-a fost mai nimic redus, mai ales in Mall ? Ar fi si greu sa schimbe atatea etichete pentru 6 ore.

    1. asdfghj scrie

      zxsdfghjkl;’

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.