Mircea Vulc- CSU Sibiu: „Nu sunt mulţumit deloc de pivoţii noştri”

0 120

vulc si burta luiDirectorul tehnic al lui CSU Sibiu spune că jocul celor doi pivoţi din echipa pregătită de Darnell Clavon este departe de a fi unul satisfăcător.

Victoria cu 78-65, de la Bucureşti, în faţa lui Dinamo nu a fost mulţumitoare decât în privinţa desnodământului final pentru oficialii lui CSU Sibiu. Directorul executiv Mircea Vulc spune că chiar dacă a primit cadou de ziua sa, la împlinirea vârstei de 57 de ani, o victorie în faţa unei echipe cu care Sibiul se bătea odinioară pentru câştigarea campionatului, jocul prestat de unii jucători nu l-a mulţumit deloc. În vizorul lui Mircea Vulc au intrat cei doi pivoţi, Calvin şi Summers, despre care oficialul sibian nu s-a ferit să spună că nu au convins până acum. „Sunt total nemulţumit de pivoţi. Nu se poate să fie aşa de inconstanţi. Este inacceptabil să sară şi să nu fie în stare să prindă o minge. Am discutat cu ei şi mi-au spus că fac tot ce pot pe teren. Din păcate nu este îndeajuns. Jocul pivoţilor este la ora actuală cea mai mare problemă la echipa noastră” a declarat Mircea Vulc. Sibiul joacă sâmbătă de la 17.00 cu BC Mureş Tg. Mureş.

Vor întăriri, dar nu au bani

CSU Sibiu se gândeşte tot mai serios să aducă un pivot de calibru în actualul lot, pentru a se rezolva problemele. Din păcate oficialii lui CSU spun că nu sunt bani pentru a şi reuşi un nou transfer. „Totul depinde de bani la noi. Promisiuni avem, dar până nu se materializează nu putem face nimic. Atlassibul ne-a ajutat şi ne ajută consistent. Dacă nu ar fi acest sponsor probabil că ne-am fi desfiinţat până acum. Sperăm ca măcar în iarnă să reuşim să facem un transfer pe care îl dorim. Dacă am avea bani am aduce imediat un pivot” a punctat Mircea Vulc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.