Medalii importante pentru sportivii sibieni la Cupa României la Taekwon-do

196

poza Adrian Bibu si Bokor EmanuelSibienii Adrian Bibu şi Emanuel Bokor s-au clasat pe primele poziţii la categoriile de concurs la care au participat la evenimentul avut loc la Cluj Napoca.

Sportivii  sibieni s-au întors cu medalii  de la  Cupa  Romaniei la  Taekwon-do (copii, junior, seniori). Concursul s-a   desfasurat la  Cluj Napoca  si a reusit sa  stranga  un numar  de  210  sportivi din tara  si din Republica Moldova. Clubul  Sportiv Puma Sibiu   a fost prezent la competitie cu un numar de  10 sportivi, indrumati de   antrenorii Ciprian Banea ( 4 DAN) si Alin Lazurca (3 DAN). La proba de lupta  categoria 80 kilograme seniori, sportivul  Adrian Bibu a obtinut un  binemeritat  loc I in urma unei finale  aprig  disputata cu  reprezentantul   Republicii Moldova, iar la proba de lupta categoria +80kg seniori, sportivul de doar 19 ani Emanuel Bokor a obtinut titlul acestei categori, invingand sportivi cu  experienta.

Juniorii şi ei pe podium
Rezultate bune au obtinut si juniorii mici ai echipei: Nita Ionut, Stolnicu Remus, Dobrin Daniel, Dancu Marius, Robitu Bogdan, care la proba de tull echipe au obtinut locul III. La fete la categoria lupta copii,  Frandes Maria a obtinut locul II la lupta si locul 1 la tull. Senioarea Susan Cristina a suferit o grava accidentare la piciorul drept ceea ce nu i-a permis sa termine probele de concurs.  La proba de lupta echipe seniorii Banea Ciprian, Lazurca Alin, Bibu Adrian si Bokor Emanuel au obtinut locul III.

A T E N T I E !

In  perioada 27-28 FEBRUARIE 2010  Sibiul va gazdui Campionatul National de TAEKWON-DO unde sportivi sibieni isi propun sa obtina rezultate la fel de bune ca si pana acum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.