Șoimii, din nou victorie la rugby

179

rugbyÎn etapa a patra a Campionatului National de juniori, CSS Soimii Sibiu a invins pe Viitorul Cluj, echipa sibiană confirmând forma buna prin care trece în acest început de sezon.

Sibienii au inceput meciul ca favoriti. Ei se aflau pe locul I al grupei Transilvania din Campionatul National de Juniori „-18” ani. In plus, au vrut sa demonstreze ca infrangerea din etapa trecuta cu Baia Mare a fost doar un accident. Sibienii au castigat detasat, obtinand si bonusul ofensiv (4 incercari marcate sau mai mult) datorita celor 5 incercari marcate de: Cocosila, Stefanel, Popa, Barculet, Belea si Paul. Barculet si-a trecut in cont si trei transformari. Eficienta din atac a fost completata de o aparare curajoasa, astfel incat clujenii nu au reusit sa culce balonul decat o data in terenul de tinta al sibienilor. In momentul de fata CSS Soimii Sibiu se afla pe primul loc al clasamentului, cu trei victorii (toate cu punct bonus ofensiv) si o infrangere (punct bonus defensiv- infrangere la mai putin de 7 puncte).
CSS SOIMII:

Paul, Bobolot, Muntean, Nemesniciuc, Neamtu, Filip, Avram, Belea, Stefanel, Petrescu, Poplacean, Ungureanu, Mihu, Cocosila, Barculet, Natea, Macrea, Bartos, Lodea, Halmaghi, Troanca, Gilea, Popa.

DECLARAȚII
Calin Fugigi, antrenor CSS Soimii Sibiu:

„Infrangerea de saptamana trecuta i-a motivat pe jucatori. Grupul a fost mai unit si mai eficient. Meciul a fost unul frumos, barbatesc.”

Florin Troanca, antrenor CSS Soimii Sibiu:

„In efectiv complet suntem o echipa destul de buna. Jucatorii care au participat la trialul in vederea echipei nationale au revenit cu un plus de dorinta pe care au transmis-o coechipierilor.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi