Finala MotoGP în Valencia, cel puţin până în 2016

0 115

1 valencia
Foto: www.motogp.com

Încă şapte sezoane de acum înainte circuitul de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo va găzdui etapa de final a Campionatului Mondial de Motociclism Viteză.

În acest început de lună, compania spaniolă Dorna Sports (deţinătoarea drepturilor de organizare a MotoGP) a prelungit contractul cu circuitul din Valencia pentru cel puţin următorii şapte ani. Noua înţelegere a fost semnată în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în Valencia de directorul Dorna, Carmelo Ezpeleta şi de ministrul culturii şi sporturilor din Generalitat Valenciana, Trini Miro.

„Este o plăcere pentru Dorna să prelungească înţelegerea pe care o avem cu Valencia încă din 1999 pentru găzduirea curselor MotoGP. Valencia este deja un clasicpentru Campionatul Mondial şi de câteva ori a fost premiat ca cel mai bun Mare Premiu al sezonului. De aceea este o onoare să continuăm cooperarea noastră cu circuitul”, a declarat Dorna CEO, C. Ezpeleta.

Este, fără îndoială, o afacere care merge bine în ambele echipe. Încă de la sfârşitul secolului trecut, oraşul Valencia a crescut şi prin prisma circuitului său care găzduieşte de zece ani întrecerile MotoGP: Plus că este deja o istorie frumoasă pentru toţi pasionaţii de motociclism viteză ca etapa de sfârşit de sezon competiţional să aibă loc aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...