piata mare webÎn baza legii 329/2009, referitoare la o serie de măsuri de reducere a cheltuielilor cu salariile personalului din sistemul bugetar prin acordarea unui concediu fără plată, municipalitatea anunta sibienii că în data de 30 noiembrie serviciile Primăriei Sibiu nu vor funcţiona.

Următoarele servicii vor funcţiona totuşi  în data de 30 noiembrie, pentru a deservi cetăţenii:

Serviciul Stare Civilă, biroul de înregistrare a deceselor, care va fi deschis în data de 30 noiembrie între orele 9 şi 13. Direcţia Fiscală, care va pune la dispoziţia sibienilor un ghişeu în cadrul Primăriei Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal pentru efectuarea plăţilor între orele 8 şi 15. Pentru efectuarea plăţilor sibienii vor avea la dispoziţie şi oficiile poştale.

Grădina Zoologică Sibiu, care va fi deschisă după programul normal. Serviciul Cimitir Municipal, Serviciul Asistenţă Socială, camera 2, Bulevardul Victoriei nr. 1-3 pentru preluarea cererilor pentru prestaţiile sociale, întrele orele 9 şi 15, centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, va funcţiona în această dată cu doi angajaţi, între orele 8 şi 16, politia Comunitară Sibiu care va funcţiona după programul normal, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat . Pieţele sibiene vor fi deschise comercianţilor şi sibienilor. Baia Neptun va fi închisă în zilele de 26, 27 şi 30 noiembrie. „Reamintim de asemenea că ziua de 1 decembrie este liberă prin lege” spune Mirela Gligore de la primăria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns