iohannisPrimarul Sibiului spune că a fost în permanentă legătură cu liderii politici ai formaţiunilor care îl vor în fruntea viitorului guvern, în cazul în care Geoană iese preşedinte.

Edilul şef al Sibiului, a dat miercuri publicităţii un comunicat de presă prin care îşi exprimă în continuare disponibilitatea de a fi viitor premier şi satisfacţia că partidele care îl vor în fruntea executivului îşi menţin fermă poziţia. „Sunt onorat de propunerea de a conduce un guvern după turul II al alegerilor prezidenţiale propunere exprimată de Partidul Social Democrat şi Partidul Conservator, Partidul Naţional Liberal şi care are sprijinul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România şi al grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Salut intenţia de colaborare între Partidul Naţional Liberal şi Partidul Social Democrat care a fost parafată astăzi. Aşa cum am declarat şi înaintea alegerilor prezidenţiale, consider că această înţelegere politică este un semnal pozitiv în mediul politic din România, pentru faptul că partide cu doctrine diferite şi concurente în primul tur al alegerilor au ales să colaboreze pentru a găsi posibile soluţii la problemele cu care se confruntă la ora actuală România. În această perioadă am fost în permanentă legătură cu liderii politici cu care voi colabora şi voi rămâne în continuare în contact cu aceştia pentru a contura detaliile” a spus Iohannis, de la Paris.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Trist, foarte trist! Ne-am bucura mai mult daca Iohannis ar iesi sa multumeasca amaratilor aia din Rasinari pe spinarea carora s-a imbogatit vanzandu-le nepotii canadienilor.