23112009832Sibienii care îşi aduc odraslele în fiecare zi pe Mitropoliei la grădiniţă nu caută niciodată un loc de parcare regulamentar şi parchează tot timpul pe trotuar.

Suntem convinşi că mulţi din sibienii care trec în fiecare dimineaţă pe strada Mitropoliei s-au lovit măcar odată de maşinile parcate aiurea sau pe trotuarul care normal ar trebui să fie numai al pietonilor. Pentru cei care folosesc zilnic această arteră şi merg pe jos a devenit probabil o obişnuinţă să facă slalom printe aceste maşini. Expecţie de la distanţă o face însă un BMW X3 care parchează de fiecare dată în acelaşi loc, adică în dreptul unei treceri de pietoni şi pe trotuar. Duduia care coboară zilnic tacticoasă din el nu are nicio jenă în a bloca pietonii, că deh, aşa dă bine la fraierii de pe stradă, să vadă BMW-ul şi tupeul celei care îşi aduce odrasla la grădiniţă.

11112009825Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite fotografia sau filmuleţul pe redactia@oradesibiu.ro sau încarcă-le direct jos, la secţiunea ADD VIDEO.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

6 Commentarii

Comentariu

  1. articol de cacat autorul probabil este un emigrant din sud care nu are “odrasle” pentru ca este impotent

  2. pai daca are vaca BMW crede ca e ruda cu Christos, poate sa faca ce vrea ea, nu poate parca vita masina mai departe si sa mearga pe jos?

  3. exces de zel de data asta in topul asta…. la ora aia cand toata lumea se grabeste sa ajunga undeva nu cred ca are cineva timp sa caute loc de parcare 5 minute prin jurul gradinitei…nu e blocaj, se poate trece asa cum vezi si din poza

  4. eu zic ca ar fi frumos sa te si semnezi cand scrii cateva randuri. nu de alta dar dai dovada de lasitate ascunzandu-te in spatele unor cuvinte.sa cauti un loc de parcare, regulamentar, pe mitropoliei, asa cum zici tu, este sinonim cu a-ti lasa masina poate, in cel mai fericit caz, pe tribunei. probabil ca nu locuiesti in zona pentru ca vad ca habar n-ai de locurile de parcare. a, si inca ceva: iti doresc sa ai si tu un copil pe care sa-l duci la gradinita pe jos si mai ales prin ploaie. eu zic ca nu este o crima sa-ti lasi masina 2-5 minute chiar si pe trotuar.