FOTO: După o explozie şi flăcări de peste 20 de metri, Sibiul rămâne fără gaz

217

O explozie produsă în jurul ore 12 la Staţia de Reglare şi Monitorizare Gaz de pe strada Nicolae Grigorescu a provocat cea mai mare avarie a sistemului de furnizare a gazului în Sibiu.


Ora 12.30 Şase angajaţi ai EON au fost răniţi au fost răniţi iar ISU Sibiu a intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea incendiului.Locuitorii de pe toată strada Nicolae Grigorescu au fost evacuaţi.

ora 13.00

La spitalul clinic Judeţean Sibiu au ajuns doar patru persoane, din care doar una grav rănită. O angajată a EON care lucra la Staţia de reglare şi Monitorizare Gaz este în stare de şoc.

ora 13.08

Primarul Klaus Iohannis s-a dus personal la faţa locului pentru a vedea cum stau lucrurile. “Trebuiau să înceapă lucrări de modernizare la staţia de reglare şi montaj. Ceva nu a mers bine. Preferam să fi rămas doar cu politica astăzi” a spus primarul Sibiului. Gazul va fi întrerupt până mâine dimineaţă.

ora 13.45

Circulaţia a fost reluată pe stradă după ce incendiul s-a stins. Angajaţii EON au fost nevoiţi să închidă gazul în tot oraşul, iar flăcările au dispărut după tot gazul a ieşit de pe conductă.

ora 15.45 Angajaţii EON au început să schimbe vanele şi robinetele distruse, dar intervenţia se anunţă deosebit de grea. Potrivit unuia dintre directorii EON prezenţi la locul avariei, oraşul va rămâne fără gaz cel puţin până la noapte la 23, dacă nu până mâine dimineaţă.


video: Turnul Sfatului

[nggallery id=455]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (5)