Un taximetrist, un poliţist şi un jandarm au fost bătuţi la Mediaş

150

taxiUn şofer de taxi, pe strada Dealului din municipi Mediaş, a cerut ajutorul poliţiei pentru că a fost agresat fizic de alte două persoane. Poliţiştii şi jandarmii care au încercat să îl imobilizeze pe agresor au alunecat pe gheaţă şi au căzut jos.

La faţa locului s-a deplasat patrula mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş, formată dintr-un agent de poliţie şi un sergent din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu care, în urma activităţilor specifice desfăşurate, l-au identificat pe şoferul de taxi, K. Iosif. Acesta a relatat faptul că în timp ce transporta clienţi la domiciliu, pe strada Dealului, în regim de taxi, o persoană necunoscută i-a blocat drumul şi a început să-i adreseze cuvinte jignitoare şi ameninţări, după care a plecat.

Ca în filmele cu proşti

În timpul discuţiilor purtate cu şoferul de taxi, în acelaşi loc, a apărut un alt autoturism care circula, de asemenea, în regim de taxi, din care au coborât două persoane identificate ca fiind Drânceanu Viorel, în vârstă de 23 ani,  şi Nicula Gheorghe, în vârstă de 45 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Mediaş. Drânceanu Viorel a coborât din autoturism şi, în încercarea de a-l lovi pe K. Iosif cu o curea, pe care o avea în mână, organele de poliţie au intervenit şi au încercat imobilizarea acestuia. Atât poliţistul, cât şi jandarmul au fost împinşi şi traşi de haine de către cele două persoane iar, datorită faptului că drumul era în pantă şi era acoperit cu polei, nu s-a reuşit imobilizarea. „Cele două persoane, Drânceanu Viorel şi Nicula Gheorghe, au reuşit să părăsească zona cu acelaşi taximetru; în ciuda faptului că organele de poliţie i-au spus conducătorului auto să blocheze uşile, acesta nu a dat curs solicitării acestora” se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Dosar penal pentru agresor

Ca urmare a cercetărilor ulterioare efectuate de către poliţişti, Nicula Gheorghe a fost găsit şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Mediaş  pentru a fi audiat cu privire la faptele comise. De asemenea, au fost identificaţi şi audiaţi conducătorii auto ai celor două taximetre. Dosarul penal întocmit a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş – instanţa competentă de soluţionare a faptelor sesizate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi