PRIMUL REVELION AL CRIZEI: Riff şi HiQ împart 10.000 de euro ca să cânte în Piaţa Mare

2 90

piata mare plina 1Bugetul redus drastic pentru manifestările de Revelion din Piaţa Mare le oferă sibienilor în Piaţa Mare ocazia să se reîntâlnească cu trupele Riff şi HiQ.Doar 20.000 de euro au fost alocaţi anul acesta pentru sărbătorile de iarnă.

În ultima zi a anului, spectacolele încep cu Teatrul de Balet Sibiu împreună cu S.Y.O. – Sibiu Youth Orchestra, care urcă pe scena Sălii Thalia pentru un eveniment organizat în premieră: « Concert Simfonic de Operă şi Balet, Altfel de Anul Nou ! ». Spectacolul va avea loc în data de 31 decembrie 2009, începând cu ora 18, respectiv în data de 1 ianuarie 2010, începând cu aceeaşi oră şi va aduce în faţa publicului momente din cele mai îndrăgite arii, uverturi şi opere clasice precum: « Faust », « Spărgătorul de Nunci », « Traviata », « Carmen », « Tosca » şi « Silva ».

Revelionul modestiei

Începând cu ora 23, sibienii sunt aşteptaţi în Piaţa Mare pentru a urmări un concert al trupei Riff, iar cu începere de la ora 00.20 va susţine un concert trupa HiQ.  Înainte de HiQ, va fi tradiţionalul foc de artificii.

Comparativ, finalul de an din 2007, când Sibiul a fost capitală culturală a costat 1,2 milioane de euro, cu spectacolul special pirotehnic, concertul lui Ramazotti din 27 decembrie și al trupei Prodigy în 31 decembrie. Anul trecut, la Revelionul Retro, pe scena din Piaţa Mare au cântat Goombay Dance Band, Saragosa Band şi No Mercy.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. bbiii scrie

    Mai bune erau „veveritele” lui Maruta……

  2. jeanina scrie

    Mie nu-mi plac Hi-Q domn’ primar, trebuia sa aduceti unii mai buni. Hmmmm

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.