CONCURS FOTO: Sibienii au trecut în 2010 fără numărătoare

1 65

Nu este pentru prima oară când la miezul nopții dintre ani, miile de oameni care ies să trăiască momentul în Piața Mare se trezesc în noul an fără să-și dea seama. Primarul Klaus Iohannis și numărătoarea inversă au fost marile absenţe ale serii.IMGP01031


În ciuda ploii care a căzut și torențial în cursul serii de 31 decembrie, sibienii au ieșit din case să vadă focul de artificii în timp ce câteva sute s-au bucurat de cele două concerte ale serii, Riff și HI-Q. Cu câteva minute înainte de ora 00.00, Piața Mare era invadată de umbrele și toată lumea aștepta cu șampaniile pregătite un semn de pe scenă, unde cântau sibienii de la Riff. Sincronizarea a lipsit însă și ultima lor melodie a fost întreruptă de pirotehniștii, care din Piața Mică  au dat drumul la spectacolul de artificii, când clopotele Bisericii Catolice au început să bată miezul nopţii.[nggallery id=483]

După zece minute de artificii spectaculoase, lumea a început să plece spre case, cluburi si restaurantele unde avea fiecare petrecerea. În fața scenei au rămas însă câteva sute de fani ai formației HI-Q, de toate vârstele.

CONCURS


Ai făcut fotografii în Piața Mare de Revelion? Trimite-le mai jos și vor apărea în Galeria Foto.

[nggallery id=484]

Pentru toți cei care vor încărca fotografii și postează un comentariu despre cum și-au petrecut sau cum le-a plăcut Revelionul, avem premiu câte un film pe DVD. Uploadează fotografiile tale, comentează și te înștiințăm pe e-mail cum iți ridici premiul.


[ngg_uploader id = 484]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Marginean Mihai scrie

    Am petrecut revelionul la un restaurant din sibiu a fost foarte frumos; aveam planuit ca la ora 12 sa mergem in piata, dar vremea de afara ne-a descurajat.
    La multi ani 2010 multa sanatate si tot ce va doriti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.