Două filme pentru tine: „Gol 3” şi „Fii pe fază, raportează!”

0 79

Ora de Sibiu îţi oferă din nou şansa să câştigi la alegere unul dintre DVD-urile PROVIDEO puse în concurs. Alege filmul pe care îl vrei şi trimite numele tău şi numărul de telefon pe adresa de e-mail redactia@oradesibiu.ro sau ]n formularul de jos,

împreună cu titlul filmului şi vei afla dacă ai câştigat la tragerea la sorţi, duminică,  24 ianuarie. Data limită pentru înscriere: 23 ianuarie.

Cele două filme puse în concurs până în 24 ianuarie sunt de la Provideo – „Fii pe fază, raportează” şi „Gol! III”. Urmează tot de la Provideo, „Vagabondul Milionar” şi „Secrete din Trecut”


Câştigătorii ultimei ediţii sunt:

Laura Ciungan – DVD-ul Curtezana

Lavina Bâra – DVD-ul Bruno


Filmele puse în concurs:


Goal IIITitlul românesc: Gol 3 – Finala

Regie: Andrew Morahan

Distribuţie: JJ Feild, Leo Gregory, Kuno Becker, Nick Moran, Tamer Hassan

Gen: Drama, Romantic, Sport

An de producţie: 2009

Preţ recomandat: 54,9 RON

Gol 3, filmul care încheie celebra trilogie despre fotbal – Goal, în a cărei prima parte a jucat un rol principal şi românul Marcel Iureş, urmăreşte întâmplările prin care trece fotbalistul Santiago Munez (Kuno Becker) la Campionatul Mondial de fotbal din 2006. De această data, el joacă în echipă ţării sale, avându-i concurenţi în luptă pentru Cupa Campionatului Mondial de Fotbal pe jucătorii englezi Charlie Braithwaite (Leo Gregory) şi Liam Adams (JJ Field). Santi este motivat să câştige trofeul pentru tatăl şi familia să, iar Charlie şi Liam vor să pună capăt celor 40 de ani de suferinţa înduraţi de Three Lions, echipă de fotbal a Angliei. Însă, pentru cei trei fotbalişti carismatici calea spre victorie este una plină de tentaţii şi sacrificii. Cu participarea specială a jucătorilor internaţionali de fotbal: David Beckham, Wayne Rooney, Steven Gerrard, John Terry şi Cristiano Ronaldo, filmul reda până în cele mai mici amănunte reuşitele şi dezamăgirile vieţii de fotbalist.

[si-contact-form form=’2′]


ObserveAndReport Titlul original: Observe and Report

Titlul românesc: Fii pe fază, raportează!

Regie: Jody Hill

Distribuţie: Seth Rogen, Ray Liotta, Anna Faris

Gen: Comedie, Actiune

An de productie: 2009

Preţ recomandat: 54,9 RON


Fii pe fază şi raportează! este povestea lui Ronnie (Seth Rogen – ,,Funny People”, ,,Kung Fu Panda”, ,,Knocked Up” ), şeful agenţilor de securitate din mall-ul Forest Ridge Mall. Deşi zilnic pune foarte mult suflet în rezolvarea problemelor create de hoţi, skateri şi clienţi nervoşi, visul lui Ronnie este acela de a deveni un poliţist adevărat. Ocazia de a demonstra ceea ce poate apare atunci când mall-ul pare să fie terorizat de un exhibiţionist. Dorinţă să de afirmare nu este însă şi pe placul detectivului Harrison (Ray Liotta), trimis să facă cercetări la faţă locului şi care începe un adevărat război personal. Însă acum Ronnie este mai hotărât că niciodată să câştige, mai ales că are şansa de a cuceri şi inimă frumoasei Brandi (Anna Faris), o casieriţă de la raionul de cosmetice, care nu îi acordă prea multă atenţie. Fii pe fază şi raportează! este o comedie cu o varietate extraordinară de personaje din care nu lipseşte umorul tipic american.Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.