Spaţiile Shopping City Sibiu au un nou administrator

0 138

Shopping City Sibiu are un nou administrator, după ce Argo Real Estate a desemnat compania de consultanţă  DTZ Echinox  să se ocupe de serviciile de management a spaţiilor centrului comercial.

mallPrin adăugarea acestor două importante proiecte de retail, DTZ îşi triplează volumul portofoliului de property management, la numai patru luni după reorganizarea departamentului. Creşterea portofoliului a avut drept consecinţă şi mărirea echipei DTZ cu unsprezece noi membri, departamentul de Property Management dublându-se astfel.
Reorganizarea departamentului de Property Management a adus deja rezultate pozitive, prin câştigarea a două mari parcuri de retail. Am depus mult efort pentru a construi o echipă care să ofere un nivel al serviciilor comparabil cu managementul profesional al proprietăţilor comerciale din pieţele dezvoltate. O abordare de management bine planificată şi implementată corespunzător poate oferi stabilitate într-o perioadă de recesiune şi poate creă o bază pe care să se creeze valoare adăugată când piaţă îşi revine. Serviciile de Property Management  oferite companiei Argo Real Estate Opportunities Fund încununează fructuoasă cooperare din segmentul de retail şi servicii de consultanţă pe care am avut-o în trecut” a declarat Tim Wilkinson, Joint Managing Director, DTZ Echinox.

Istoricul Shopping City Sibiu
Shopping Sibiu City  este acum cel mai mare centru comercial din Ardeal, cu o suprafaţa închiriată de  84.000 mp. Centrul Comercial a fost deschis publicului în noiembrie 2006, cu Real, Media Galaxy, Baumax, Mobilia şi Promenadă Mall, reunite sub denumirea generică European Retail Park Sibiu. La împlinirea unui an de existenţa, odată cu promovarea sub noua denumire, Shopping City Sibiu a lansat, în premieră în România, patru nume importante ale retailerului mondial: Hervis Sport, Takko Fashion, Deichmann şi New Yorker. În noiembrie 2008, Shopping City Sibiu şi-a reînnoit poziţia de lider pe piaţă românească de retail, devenind cel mai mare parc de retail din Transilvania prin deschiderea Carrefour, Mobexpert, Flanco şi Proges. În prezent, Shopping City Sibiu oferă consumatorilor o multitudine de posibilităţi, astfel încât alegerea făcută de aceştia să li se potrivească cât mai bine

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.