FOTO şi VIDEO: Zeci de sibieni la primul mic dejun exclusivist pentru bărbaţi

1 140

foto 017Aproape 30 de bărbaţi au participat sâmbătă dimineaţă sub patronajul celor de la Academia Evanghelică la primul MICUL DEJUN AL BĂRBAŢILOR, pentru prima dată organizat în România.

Evenimentul care va avea loc o dată la 2 luni, în ultima sâmbătă a lunii, de la ora 9.00 în sala festivă a Centrului de Întâlniri şi Conferinţe „Hans Bernd von Haeften”, a reuşit să atragă la prima întâlnire peste 20 de bărbaţi, majoritatea de etnie germană, dar şi români. După ce au discutat preţ de o oră pe marginea istoriei saşilor din România, cei prezenţi au început discuţii despre subiecte la zi din cotidianul local şi naţional. Totul s-a încheiat aşa cum fusese anunţat din timp cu un mic dejun extrem de atractiv şi copios spre satisfacţia celor prezenţi, care au promis că vor face din această întâlnire, o tradiţie pe viitor. De remarcat este şi faptul că discuţiile, chiar dacă s-au purtat în mare parte în limba germană, au fost traduse şi în limba română, graţie unui sistem audio şi a unui traducător prezent la faţa locului. „Aşteptăm pe viitor toate grupurile de vârstă, pentru că fiecare bărbat este binevenit în mijlocul nostru”, a spus Michael Kohten, organizator al evenimetnului. [nggallery id=499]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. un sas scrie

    nu este primul micul dejun pentru barbati din Romania – dar probabil primul care este organizat la AET. Idee buna, copiat de alti (biserici baptiste, crestin dupa evanghelie,…) prin Academia Evanghelica.

    va doresc o rezonanta buna si ma bucur ca asa ceva se intampla si aici in Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...