Studenţii cazaţi în Căminul 4 al ULBS din Vasile Aaron îşi aşteaptă din septembrie  cardurile de acces pentru care în septembrie au plătit 25 de lei.

UPDATE: Problema s-a rezolvat. Potrivit stundenţilor din căminul 4, luni seara, după ora 23 s-au pomenit brusc cu şeful de cămin împărţiind cartelele de acces.


fotografii 0470
Căminul din Vasile Aaron era considerat printre cele mai sigure
fotografii 0467
Cititorul magnetic stă nefolosit, pentru că anul acesta studenţii din căminul patru nu şi-au primit cartelele de acces

“În data de 26-27 Septembrie am încheiat contracte cu administratia căminului. După ce fiecare a platit taxa pentru luna octombrie, ne-au mai luat 50 de lei pentru taxa de rulment şi 25 de lei pentru carduri de acees. Aceste carduri nu l-eam mai văzut. Când întrebăm unde sunt, ni se spune că le vom primi ba mîine, ba săptămâna viitoare” a declarat pentru Ora de Sibiu, unul dintre nemulţumiţi.

Studenţii sunt îngrijoraţi pentru securitatea lor, pentru că acum oricine poate intra în cămin fără să-l întrebe nimeni nimic. “De multe ori paznicul de la uşa fie e plecat, fie se uită le televizor sau doarme. Inchiderea uşii magnetice şi deschiderea ei doar cu aceste carduri la alte cămine dau o senzaţie de securitate” spunstudenţii

Cardurile în cauză au fost introduse de anul trecut, când la numai două săptămâni de la semnarea contractului, studenţii cazaţi în căminul 4 le-au primit. Aceste carduri magnetice sunt dezactivate în momentul în care studentul nu îşi plăteşte taxa de cămin. Studenţii cazaţi în cîminul 4 plătesc lunar o taxă de 215 lei dacă sunt pe locuri cu taxă şi 155 de lei dacă sunt pem locuri bugetate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu