foto 018„Mârlanul”  surprins marţi dimineaţă în faţa Poştei centrale este special guest la Topul Mârlanilor. Şoferul consulului Germaniei din Sibiu a sărit să îl ia la bătaie pe fotoreporterul care a îndrâznit să fotografieze maşina parcată pe trotuar.

La ora la care angajaţii primăriei făceau grevă de avertisment pentru că Guvernul a îndrăznit să le dea salarii mai mici, pe Mitropoliei, locul de promenadă cel mai frecvent „accesat” de „mârlanii” din topul nostru, şi-a făcut apariţia graţios Mercedesul în care poate fi zărit foarte des consulul Germaniei la Sibiu. Numai că de data aceasta la volan era marele şofer, care se recomandă cu apelativul „Nelu’ „ , care, în loc să caute şi el un loc de parcare ca tot sibianul cu bun simţ, s-a urcat cu tupeu şi cu pieptul umflat cu maşina argintie pe trotuarul folosit de drept de pietonii noştri dragi. Mahărul mare cât luptătorii de K1 s-a dat jos cu câteva plicuri în mână şi a traversat fălos strada ca să intre în Poştă. Iritat de faptul că cineva a îndrăznit să facă fotografii la Mercedesul parcat nereglamentar, Nelu’ a sărit cu înjurături şi ameninţări cu bătaia la fotograf, ba chiar a ameninţat că va chema poliţia pentru acest necugetat gest de a face fotografii. Totul s-a încheiat cu ameninţarea că „ne vedem noi odată pe înserate să vezi ce pumni îţi dau”.

Nea Nelu’!!! Un mesaj avem! Oare aşa ai învăţat de la consul să vorbeşti şi să te comporţi în oraş?

[nggallery id=503]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO.

[ngg_uploader]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Deși sunt împotriva acestor “mârlani”, cel din imagine a parcat legal. În imagine pare să fi lăsat mai mult de 1m între mașină și perete (prevedere legală).