După ce au pus Sibiul la cale, premierul Boc a stat drepţi lângă primarul Iohannis

1 107

Primarul Klaus Iohannis a lăsat animozităţile politice deoparte şi s-a întâlnit de două ori cu premierul Emil Boc aflat în vizită de lucru la Sibiu.

iohannisLa Prefectură Iohannis a fost însoţit de preşedintele CJ Martin Bottesch şi au discutat cu premierul probleme legate de alocaţiile bugetare, centura ocolitoare a oraşului şi construcţia Spitalului Judeţean de Urgenţă. „Am avut o discuţie foarte bună cu premierul. Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul din Mediaş, i-am prezentat problemele mari – centura ocolitoare a Sibiului, Spitalul Judeţean de Urgenţă, am discutat şi despre alocaţiile bugetare” a declarat Klaus Iohannis, la ieşirea de la Prefectură.

Peste o oră, premierul Emil Boc s-a întâlnit din nou cu Iohannis, la Primăriei, la o cafea. Presa nu a avut acces, dar la final cei doi au stat la fotografii. Iohannis vroia să discute cu premierul despre deblocarea posturilor din administraţie, care îngreunează activitatea Primăriei şi blochează deschiderea Adăpostului de Câini. Acesta nu poate fi pus in funcţiune pentru că nu pot fi angajaţi oamenii care să-l deservească.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. MARCU NICOLAE scrie

    FOTOGRAFIA ESTE MAI IPORTANTA CA ESTE O IMAGINE CARE SE ANTALEGE CA PRIMARUL SIBIULUI ESTE MAI VALOROS SI APRECIAT DE SIBIENII SI EMIL BOC DAR TREBUIE CA PRESA SA AIVE ACCES CA DE AIA ESTE PRESA SA IFORMEZE SIBIENII ASTA ESTE CA TOT FOTOGRAFIA ESTE LA PUTERE CA ANUL 2007 ESTE CEL MAI REUSIT AN DIN ROMANIA SI SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.