A ajuns legumă din cauza unei bucăţi de carne – o poveste de dragoste s-a încheiat tragic

4 119

Un ceferist în vârstă de 46 de ani este de sâmbătă seara în comă la Spitalul Judeţean, după ce s-a sufocat cu o bucată de carne.

schiopeaChiar dacă medicii nu-i dau speranţe, soţia lui vrea ca povestea lor de dragoste să continue şi bărbatul să-şi revină.

Ana şi Cristian Şchiopea s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, ea cu două fete mari şi divorţată, el fecior bătrân, electrician la CFR, de loc din Comăna, de lângă Făgăraş.

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste până sâmbătă seara, când bărbatul s-a întors seara de la serviciu şi s-a aşezat la masă. „Era sănătos tun şi nu a luat în viaţa lui un medicament. Avea doar o bronşită, că de fumat, fuma. S-a pus la masă şi când avea mâncarea în gură i-avenit să tuşească şi a tras aer în piept cu tot cu o bucată de carne. S-a ridicat bătându-se pe piept şi a ieşit afară vânăt la faţă. A căzut apoi imediat”, povesteşte cu ochii în lacrimi, Ana Şchiopea. Sibianca i-a băgat mâna în gură ca să nu-şi înghită limba şi a încercat să-l salveze.

„Patru minute a durat şi am simţit cum i se încleştează gura pe mâna mea” spune femeia. Salvarea a ajuns după 20 de minute şi l-a resuscitat pe Cristian Şchiopea. Miraculos, inima bărbatului a început să bată din nou şi a ajuns la spital intubat. Din păcate, creierul său nu a fost oxigenat un timp prea indelungat şi are puţine şanse să-li revină din starea vegetativă.

Ana Şchiopea nu renunţă însă şi speră că omul ei îşi va reveni, poate chiar de ziua ei, peste trei zile. „Doctoriţa mi-a spus că în aceste cazuri nu îşi mai revin, dar el are o inimă foarte sănătoasă şi puternică. A zis că o poate duce 3, 9 zile sau o lună. Cine ştie..” spune femeia, care nu doreşte în niciun caz deconectarea soţului ei de la aparate şi nici să-i doneze organele sănătoase. „Dumneavoastră în locul meu aţi face asta?” a întrebat ea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

4 Comentarii
 1. ptr Anonim... scrie

  putin respect pentru familia in necaz nu strica…

 2. Anonim scrie

  “Dumneavoastră în locul meu aţi face asta?” … Da! As face asta! .. La ce naiba crezi ca ii mai foloseste rinichii in groapa? Poti salva alte vieti care au nevoie… Baba incuiata la minte…

 3. silvia scrie

  DUMNEZEU sa-l aiba in paza!

 4. Carol scrie

  Aşa i-a fost scris undeva…păcat de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.