Pustai: Vrem să rupem tradiția și să batem Vasluiul”. Gazul fără Silvășan

2 103

Gazul nu poate conta duminică de la ora 14.00 nici pe serviciile lui Silvășan, care s-a accidentat. Markovici este în continuare indisponibil. Mediașul vrea să bată pentru prima dată în istorie Vasluiul lui Lăcătuș.

Antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Pustai s-a destăinuit legat de acest început de retur. Mediașul nu poate conta decât pe Lițu, din noii veniți. Bozeșan și Hrib sunt și ei legitimați la Mediaș. Pustai vrea să iasă învingător din disputa cu echipa lui Lăcătuș. ”Se pare aproape sigur că începem duminică și avem un meci foarte greu cu o echipă care s-a întărit mult de doi ani încoace. Nu am reușit până acum să batem Vasluiul,dar sper ca la finalul meciului de duminică și această tradiție ca să zic așa să dispară. Avem 17 finale în acest retur de campionat. Obiectivul rămâne același, adică clasarea în primele 12 locuri”, a spus acesta.

S-a rupt și Silvășan

Mediașul nu poate conta duminică la ora 14.00 pe atacantul Silvășan, care se alătură pe listă lui Markovici. ”Terenul e foarte greu ca și la meciul de cupă, dar sper că vom avea mai mult noroc ca atunci. Probleme de lot ar fi câteva. E bine că Lițu e apt de joc, dar din păcate Markovici este în continuare accidentat, iar zilele trecute s-a accidentat și Silvășan. Nu am reușit să facem transferuri spectaculoase dar am mare încredere în acest lot ca să reușim să atingem obiectivul” a spus Pustai.

Urmăriți înregistrarea video de la NOVA TV pentru declarația completă a lui Pustai.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. cip scrie

    pt stefan cel mare sa te frec in bot

  2. STEFAN CEL MARE scrie

    Gaz Metan – Vaslui = 0-7

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.