Hoţii au furat scocurile unei clădiri a Mitropoliei Ardealului

1 106

Chiriaşii Mitropoliei Ardealului dintrţun imobil de pe Corso cu poartă şi pe Xenopol au rămas fără scocuri, după ce vineri noaptea, persoane neidentificate le-au furat.

Hoţii au fost atraşi probabil de faptul că scocurile erau de calitate, fiind confecţionate din cupru, nu din tablă cum sunt cele obişnuite. Sibienii care stau în curtea de la numarul 16 de pe Nicolae Bălcescu au chemat Poliţia, sâmbătă dimineaţă după ce au observat că patru scocuri din curte au dispărut. În total acestea însumează peste 12 metri lungime, iar locatarii se întreabă cum a reuşit cineva să le fure neobservaţi. „Patru scocuri au luat. Au tras de mai multe dar acelea erau mai greu de desprins. La astea accesul a fost mai simplu. Noi avem lumina aprinsă noaptea în curte iar poarta de pe Bălcescu e încuiată. În schimb cea de pe Xenopol nu mai poate fi închisă de când s-a reabilitat strada, pentru că e prea mare diferenţa de nivel” a declarat pentru Ora de Sibiu, Andrei Mihai, unul dintre cei chiriaşii Mitropoliei.

Scocurile vor trebui înlocuite de Mitropolie, care le-a schimbat nu demult.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. misu scrie

    … probabil sunt deja cazane de tuica la ora asta … acum serios, pana nu va face inchisoare si hotul dar si patronul firmei de primire a deseurilor de fier vechi pentru ca accepta cupru si neferoase (pe care o persoana fizica nu are de unde sa le aiba in cantitati industriale) nu se va rezolva acesta problema. (e valabil si pentru grilajele de canale)

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...