Baia Neptun, cel mai căutat „SPA” din municipiul Sibiu

2 513

neptunNumai în luna ianuarie a acestui an peste 3500 de persoane au mers să profite de o relaxare în bazinul sau băile de la Complexul Neptun.

Cele mai solicitate servicii sunt bazinul, băile la cadă şi sauna. De exemplu, numai în luna ianuarie a acestui an peste 3500 de persoane au solicitat aceste servicii după cum urmează: la bazin au fost vândute peste 1500 de bilete, din care aproape 1000 numai copiilor, la cadă au fost vândute 1030 de persoane, iar la saună aproape 1000.

Înghesuială la cursurile de înot

Unul din cele mai solicitate servicii pentru copii sunt cursurile de înot. Copii se pot înscrie la cursurile de înot organizate de acest serviciu contra unui abonament de 55 de lei care include 10 şedinţe. Mai mult, profesorii şi învăţătorii pot organiza orele de sport la bazin. Contra aceleiaşi sume, elevii pot să înveţe să înoate în cadrul orelor de curs alături de colegii de şcoală. Deja sunt rezervate peste 400 de ore de către 40 de clase din şcolile generale sibiene şi asta numai de la începutul lunii martie şi până la sfârşitul lui mai.

Preţuri accesibile

Programul la bazin, saună, băi la cadă şi sala de sport este de marţi până sâmbătă între orele 8 – 20, iar la cosmetică, coafor, frizeire, manichiură şi pedichiură este de marţi până vineri între 8 – 17, iar sâmbăta între 8 – 12. Preţul unui bilet la bazin este de 5 lei, la saună de 13 lei, pentru o baie la cadă este de 3,5 lei, abonamentul la sala de sport este de 50 de lei. La unele din serviciile complexului se oferă reduceri importante pentru pensionari şi copii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
 1. clau` scrie

  Buna ….cat timp se sta la Sauna ?! 15 min ? 30 min ? 1 ora ?!
  raspuns urgent va rog mult emog1rlno1@yahoo.com
  pls …vreau sa vin si ma intereseaza cat timp tzine o sedintza la sauna
  multumesc mult !!!

 2. iulian scrie

  va rpg frumos daca se poate sa imi trimiteti pe mail: iulian_dica2007 cat ar costa un curs de inot de 2 saptamani va rog frumos trimiteti cat mai repede posibil raspunsul

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.